Tgrt Haber
03 Ağustos 2022 15:45 - Güncelleme : 03 Ağustos 2022 16:12

İkinci Marcao vakası! Monchi yine Galatasaray’ı karıştırdı: Kancayı attı, aklını çeldi

Galatasaray transfer haberleri: Transfer döneminde Brezilyalı stoperini Sevilla'ya kaptıran Galatasaray’da ikinci Marcao vakası yaşanmak üzere. İspanyol ekibinin teknik direktörü Monchi’nin gözünü diktiği Nelsson'un takımdan ayrılacağı iddia ediliyor. Danimarkalı stoper ise verdiği Sevilla’ya transfer iddialarına kaçamak cevap vermişti.

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: TGRT Haber
Sevilla teknik direktörü Monchi
Galatasaray,Sevilla,transfer,marcao,nelsson,monchi
Sevilla teknik direktörü Monchi

Galatasaray yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmeye devam ederken sarı-kırmızılılarda sürpriz bir ayrılık iddiası gündeme geldi...

GALATASARAY’DA İKİNCİ MARCAO VAKASI

Galatasaray ikinci Marcao vakasını yaşamak üzere... İspanyol kulübü Sevilla’nın sportif direktörü Monchi, transfer sürecinde Brezilyalı futbolcunun aklını çelmiş, pazarlık masasında Galatasaray’ın elini oldukça zayıflatmıştı. Marcao'nun ayrılmada diretmesi ve katı tavrı Galatasaray'ın bonservis pazarlığında zor duruma sokmuş ve 12 milyon Euro'ya evet demek zorunda kalmıştı. Bonus olarak geçen 3 milyon Euro'nun şartları açıklanmamış ancak gerçekleşmesi zor maddeler olduğu öne sürülmüştü.

İkinci Marcao vakası! Monchi yine Galatasaray’ı karıştırdı: Kancayı attı, aklını çeldi
Marcao

MONCHİ GÖZÜNÜ NELSSON'A DİKTİ

Yeni Şafak’ın haberine göre; takıma bir stoper daha almak isteyen Monchi, şimdi de gözünü Marcao ile uyumu sebebiyle Nelsson'a dikerek Danimarkalı stoperin menajeriyle iş birliği içerisine girdi. Monchi, Marcao’da uyguladığı yöntemi Nelsson'da da uygulayarak 25 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini ortadan kaldırıp oyuncuyu uygun bir rakama Galatasaray'dan koparmaya çalışıyor.

İkinci Marcao vakası! Monchi yine Galatasaray’ı karıştırdı: Kancayı attı, aklını çeldi
Victor Nelsson

SERBEST KALMA BEDELİ 25 MİLYON EURO

Nelsson’un sözleşmesinde 25 milyon Euro’ya serbest kalır maddesi bulunuyor. Ancak Sevilla, Galatasaray’dan transfer ettiği Marcao’da olduğu gibi Nelsson’u da 12 milyon Euro + bonuslar şeklinde kadrosuna katmak istiyor. Galatasaray yönetimi, İspanyol ekibinin hocası Monchi'nin pazarlık aşamasındaki menajerlerle olan ilişkileri ve Nelsson’un aklını çelmeye çalışmasından oldukça rahatsız...

SEVİLLA İDDİALARINA KAÇAMAK CEVAP

Öte yandan Nelsson geçtiğimiz günlerde bir röportaj verdi. Danimarkalı stoper Sevilla ile ilgili soruları cevapsız bıraktı. Sarı-kırmızılı futbolcu, Sevilla’ya transfer olacağı iddialarına ilişkin çıkan haberlerle ilgili yorum yapmadı.

Sevilla'dan teklif alıp almadığının sorulması üzerine Nelsson, "Zor bir soru. Sıkıcı bir cevap vermem gerekecek. Bunun üzerine yorum yapma veya başka bir şey söyleme şansım yok. Yorumsuz olarak bırakıyorum." dedi.

Nelsson’un bu tavrı ise kulüp yönetiminde olumsuz bir karşılık buldu.  

Kariyer hedefiyle ilgili bir lig veya kulüp hayali olmadığını belirten Nelsson, "Galatasaray'da oynamayı çok seviyorum ve burada olduğum için keyif alıyorum." diye konuştu.

MARCAO, MONCHİ'NİN İLK VAKASI DEĞİL! FERNANDO'YU DA KAPMIŞTI...

2019 yılında Galatasaray, Belhanda'nın performansından memnun değildi ve bu bölgeye Sevilla'dan Banega'yı almak istedi. Ancak Cimbom, Banega'yı almak isterken eldeki Fernando'dan olmuştu. Monchi, Fernando'yu 4.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Galatasaray'ın elinden kapmış ve sarı-kırmızılı taraftarların hayalini kurduğu Fernando-Banega orta sahasını Sevilla'da gerçekleştirmişti.

İkinci Marcao vakası! Monchi yine Galatasaray’ı karıştırdı: Kancayı attı, aklını çeldi

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...