Tgrt Haber
18 Aralık 2021 08:43

Galatasaray’da istifa kaosu: Elmas ve Epözdemir krizi büyüyor

Galatasaray’da Burak Elmas ile yardımcısı Rezan Epözdemir arasında kriz büyüyor. Üç gün önce istifa eden Rezan Epözdemir dün ‘’Sadece Futbol AŞ'deki görevimi bıraktım" dedi. Ancak Başkan birkaç saat sonra yerine yeni yönetici atadı.

Galatasaray’da istifa kaosu: Elmas ve Epözdemir krizi büyüyor
galatasaray,,burak elmas,,rezan epözdemir,

Galatasaray’da istifa depreminin yankıları beklenmeyen bir boyuta taşındı. Başkan Burak Elmas ile fikir ayrılığı yaşayan Rezan Epözdemir istifasını verdi. Elmas, Epözdemir’in sözlü beyanını esas alarak resmî işlemlerin başlatılması talimatını verdi. Ancak Epözdemir sadece Sportif AŞ’deki görevini bıraktığını, dernek üyeliğinden istifa etmediği noter belgesiyle belirtti.

ATAMALAR YAPILDI

Epözdemir, gerekli belgeleri yönetime yollasa da resmî işlemler başlatılmıştı. Kulüpten yapılan açıklamada görevlerinden ayrılan Epözdemir ve Köksal Ünlü’nün yerine yedek üyeler İbrahim Reha Keskin ve Ahmet Ozan Şener’in görev alacakları bildirilirdi. Galatasaray yönetiminin bu icraatını hukuka aykırı bulan Epözdemir’in, karara mahkeme yoluyla itiraz etmeyi düşündüğü öğrenildi.

ŞİMDİ NE OLACAK?

Epözdemir paylaştığı noter ihtarnameleriyle mahkemeye giderse ne olacağı merak konusu. Aslında Başkan Elmas'ın herhangi bir yönetim kurulu üyesini, dernek görevinden alma yetkisi yok. Ancak Epözdemir istifa kararını dünden daha önce hem yönetim kurulunda hem de bir canlı yayında dile getirmişti. Mahkeme sözlü beyanı esas alırsa, sarı kırmızılı yönetiminin kararları değişmez. Sözlü değil yazlı bayanlar esas alınırsa Epözdemir tekrar yönetime girebilir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...