Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Haziran 2022 11:02 - Güncelleme : 18 Haziran 2022 11:53

Galatasaray'da Kaan Ayhan harekatı

Galatasaray transfer haberleri: Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonlarından birini geride bırakan Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmaları seçimin ardından hız kazandı. Savunmada yerli rotasyonunu güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılar, birkaç bölgede de oynayabilen milli stoper Kaan Ayhan'ı gündemine aldı. Sportif direktör Cenk Ergün'ün gelecek hafta İtalya'ya giderek resmi temaslara başlayacağı ifade edildi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fotomaç
Galatasaray'da Kaan Ayhan harekatı
Kaan Ayhan,Cenk Ergün,Galatasaray,transfer

Yeni başkanını ve yönetimini seçen Galatasaray'da gözler transfere çevrildi. İlk olarak teknik direktör belirsizliğine son vermek isteyen sarı-kırmızılılarda kadroya yapılacak takviyeler konusunda da sıcak saatler yaşanıyor.

Yabancı takviyesi kadar yerli oyuncu havuzunu da genişletmek isteyen Galatasaray'da ilk hedef Kaan Ayhan oldu. Sarı-kırmızılılar milli stoper için girişimlere başladı.

CENK ERGÜN İTALYA'YA GİDİYOR

Fotomaç'ın haberine göre; Sassuolo forması giyen 27 yaşındaki oyuncunun transferi için önümüzdeki hafta yeni Sportif Direktör Cenk Ergün'ün İtalya'ya hareket edeceği öğrenildi. Ergün, stoperin yanı sıra sağ bek ve orta alanda da görev yapan başarılı oyuncunun transferini kısa sürede bitirmek istediği bildirildi.

2024'e kadar sözleşmesi bulunan Kaan'ı kiralamak istemeyen Sassuolo, bonservisiyle göndermeye sıcak bakıyor. Galatasaray, bu transferi 3 milyon Euro'ya bitirmek istiyor.

İlgiden memnun olan Kaan'ın da Türkiye'de oynamaya sıcak baktığı belirtildi.

KAAN AYHAN KİMDİR?

10 Kasım 1994'de Almanya'da dünyaya gelen Kaan Ayhan, futbola Schalke 04 altyapısında başladı. Kaan Ayhan daha sonra Eintracht Frankfurt, Fortuna Düsseldorf ve Sassuolo'da forma giydi.

27 yaşındaki stoper, geçen sezon Sassuolo formasıyla 24 maça çıktı. Yıldız futbolcu bu karşılaşmalarda 1 gol kaydetti.

Alt yaş kategorilerinde Almanya Milli Takımı'nın da formasını terleten Kaan, A Milli düzeyde Türkiye Milli Takımı'nı tercih etti.

Kaan'ın güncel piyasa değeri ise 5 milyon Euro civarında...

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...