Tgrt Haber
27 Ocak 2022 13:04

Galatasaray'da kaleci krizi! Torrent'ten şok Okan Kocuk tepkisi...

Son dakika Galatasaray haberi: Sarı-kırmızılıların İspanyol teknik adamı yönetimden Okan Kocuk’u geri çağırmalarını talep etti, “Böyle bir opsiyonumuz yok” cevabını alınca da şaşkına döndü ve tepki gösterdi.

Galatasaray'da kaleci krizi! Torrent'ten şok Okan Kocuk tepkisi...
Domenec Torrent,Fatih Terim,Galatasaray,Okan Kocuk

Galatasaray'da Fatih Terim’den sonra teknik direktörlük koltuğuna oturan Domenec Torrent kötü gidişatı durdurup, çıkış yakalamak için yoğun mesai harcıyor. Muslera’nın yokluğunda İsmail Çipe ve Fatih Öztürk’ten beklenen verimi alamayan İspanyol teknik adam Giresun’da kiralık oynayan Okan Kocuk’un yanı sıra Adana’da forma giyen Yunus Akgün’ü kullanabileceğini söyledi. İspanyol hoca, yerli kuralına göre iki ismin sisteminde önemli yer sahibi olabileceğini bu yüzden de oyuncuları geri çağırmak istediğini yönetime rapor etti.

TORRENT ŞOKE OLDU!

Ancak Torrent yöneticilerden “Geri çağırma opsiyonumuz yok” cevabı alınca âdeta şoke oldu. “Gelişim için yollanan oyuncuların sözleşmesine neden geri çağırma opsiyonu konulmadı?” diyen Torrent “Oyuncu beklenenden önce potansiyeline ulaşırsa sezon sonu neden beklensin ki?” diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

İki yabancı orta saha takviyesi yaparak takımı revize etmek isteyen İspanyol çalıştırıcı, şimdi bir yandan da transfer sonrası kadroya yazacağı üç banko Türk oyuncuyu belirlemeye çalışıyor.

GİRESUN 6 MİLYON LİRA İSTİYOR

Muslera’nın sakatlığında ne İsmail Çipe’den ne de Fatih Öztürk’den istediği verimi alabilen Galatasaray, Giresun’a kiralık yolladığı Okan Kocuk’u geri istedi. Ancak Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet “Eğer çok istiyorlarsa 6 milyon liraya göndeririz. Takımın ekonomik durumunu düşünmek zorundayım” dedi. 

TUZLA İLE HAZIRLIK MAÇI

Galatasaray dün Metin Oktay Tesislerinin zeminin buz tutması sebebiyle idmanlarını Nef Stadı'nda yaptı. Sabah kondisyon ve dayanıklılık, akşam ise taktik antrenmanı vardı. Cimbom, bugün Tuzlaspor'la bir hazırlık maçı yapacak. Bu arada sarı kırmızılılarda biri futbolcu olmak üzere iki kişinin testi pozitif çıktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...