Tgrt Haber
26 Ocak 2022 07:02

Başkan Burak Elmas duyurdu! Galatasaray'da kayyum tehlikesi

Galatasaray'ın Başkanı Burak Elmas "Erken seçim düşünmüyorum. Çözülmesi gereken önemli konular üzerinde çalışıyoruz. Eğer ibra olmazsam da diğer dönemlerde olduğu gibi bir yola gitmem, bırakırım" dedi. Yaklaşan kayyum tehlikesine dikkat çeken Elmas, gerekli tedbirleri almazlarsa kulübe kayyum atanacağını söyledi.

Başkan Burak Elmas duyurdu! Galatasaray'da kayyum tehlikesi
burak elmas,galatasaray,kayyum

Kötü günler geçiren Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Teke Tek programında önemli açıklamalar yaptı. "Galatasaray'da gençleştirmeyle ilgili yeni bir proje başlattık. Fatih Hoca'm da bu konuda bizimle aynı düşünüyordu" diyen Elmas, "G.Saray'ın maddi durumu sebebiyle böyle bir projeye mecburduk. Kulüp yapılan yüklü transferler sebebiyle bu zor duruma düştü. Fatih Hoca'm, 'Aldatıldım' diyor ama içini doldurmak lazım. Bana bu konuda bir açıklaması gelmediği için bir şey diyemiyorum. Torrent'le yazın görüşmedik. Görüşmeyi bizzat ben yaptım. Terim'le ayrılık kararını da ben verdim" sözlerini kullandı.

KAYYUM TEHLİKESİ VAR

Sarı kırmızılı camiada yükselmeye başlayan, "Erken seçim kararı alınmazsa yönetimi ibra etmeyiz" şeklindeki söylemler sorusuna Elmas, "Erken seçim düşünmüyorum. Daha önemli konular var çözülmesi gereken. Eğer ibra olmazsam da diğer dönemlerde olduğu gibi bir yola gitmem, bırakırım" cevabını verirken, "Bankalar Birliği ödemeleri başlıyor. Eğer gerekli tedbirleri almazsak kulübe yönetici atanacak. Yani Kayyum gelecek. G.Saray'a bir şey olmaz dendi hep, hayır bir şey olabilir" derken, "TFF'de gitmemizi isteyenler var. Hakem hataları gitmemiz için organize yapıldı" ithamında bulundu.

IŞITAN GÜN BIRAKIYOR

Domenec Torrent’i Galatasaray’a getiren kişi olarak adını duyuran Işıtan Gün, Florya’da henüz İspanyol hocayla buluşmadı. Fatih Terim’in gönderilişi sonrasında sosyal medya hesaplarından yaptığı eski paylaşımlar gündeme dökülen Gün’ün yurt dışına gittiği, kısa süre içinde de istifa etmesinin beklendiği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...