Tgrt Haber
23 Ocak 2022 22:10

Galatasaray'da köstebek krizi! Taylan Antalyalı'ya ağır suçlama...

Son dakika haberi: A Spor'un Galatasaray muhabiri Emre Kaplan, sarı-kırmızılıların 2-1 kaybettiği Trabzonspor maçının ardından Taylan Antalyalı'ya ağır bir suçlama yöneltti. Kaplan, Taylan'ın Galatasaray'ın maç kadrosunu bir gün önceden dışarı sızdırdığını iddia etti.

Galatasaray'da köstebek krizi! Taylan Antalyalı'ya ağır suçlama...
​Galatasaray,Trabzonspor,Emre Kaplan,Taylan Antalyalı

Galatasaray'ın Trabzonspor'a evinde 2-1 kaybettiği maçtan sonra ortalık karıştı. Aslan, uzun süre önde götürdüğü maçta son dakikalarda yapılan hatalar sonucu Trabzonspor'a 2-1 kaybetti. Taraftarlar hem statta hem stat çıkışında yönetime çok sert tepki gösterdi ve istifa tezahüratları yapıldı.

TAYLAN'A AĞIR SUÇLAMA!

Trabzonspor'da Visca'nın attığı galibiyet golünde hatalı pası yaparak golün yenmesine neden olan Taylan Antalyalı'ya yönelik maçın ardından A Spor muhabiri Emre Kaplan olay bir paylaşım yaptı. Sosyal medyada ortalık karıştı. Taraftalar Taylan'a sert tepki gösterdi.

Galatasaray'da köstebek krizi! Taylan Antalyalı'ya ağır suçlama...

"ÖNCEDEN VERMEYE BENZEMİYORMUŞ"

Emre Kaplan yaptığı paylaşımda, "Taylan, demek ki Galatasaray orta sahasında oynamak takımın ilk 11'ini bir gün önceden vermeye benzemiyormuş kardeşim" ifadelerini kullandı. Taylan Antalyalı'nın bu iddiaya vereceği yanıt merak konusu oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...