Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 May 2022 07:25 - Güncelleme : 10 May 2022 07:26

Galatasaray'da kritik son 10 gün! Seçim öncesi eski başkanlara baskı

Galatasaray’ın 11 Haziran’daki seçimi öncesi Ünal Aysal ve Dursun Özbek’e baskı yapılıyor. Bazı üyeler, zorlu süreçten kulübü ancak eski başkanların çıkarabileceği düşüncesiyle Aysal ve Özbek’i ikna etmeye çalışıyor.

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Galatasaray'da kritik son 10 gün! Seçim öncesi eski başkanlara baskı

Galatasaray’da seçim hareketliliği sürüyor. 30 Nisan’da yapılması planlanan seçime tedbir gelmesinin ardından mevcut yönetim yeni bir takvim açıklamış ve 11 Haziran 2022’yi belirlemişti. Bir önceki seçimlerde olduğu gibi Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk bu tarih için de başkanlığa talip. Ancak camia içinde daha deneyimli bir başkan için istek devam ediyor. Galatasaray kulislerinde, aynı bir önceki seçim tarihinde olduğu gibi eski başkanlar Dursun Özbek ve Ünal Aysal’ı ikna etme çabaları hızlandı.

SON 10 GÜN

Sarı kırmızılıların önde gelen isimlerinden bir bölümü Özbek’i bir bölümü de Aysal’ı “Kulübün içinde bulunduğu zor dönemi atlatmamız için göreve gelmelisiniz” diyerek tekrar başkan olmaları konusunda ikna etmeye çalışıyorlar. İki isimle de 30 Nisan öncesi benzer görüşmeler yapılmasına rağmen olumlu bir geri dönüş alınamamıştı. Listelerin verilmesine sadece 10 gün kalmışken eski başkanların fikir değiştirmesi pek mümkün değil gibi. Burak Elmas’ın da hâlen aday olup olmayacağı belirsiz.

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...