Tgrt Haber
05 Temmuz 2022 13:19 - Güncelleme : 05 Temmuz 2022 13:47

Mostafa Mohamed krizi: Dursun Özbek de çare olamadı!

Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray'daki Mostafa Mohamed krizi bitmiyor... Sarı-kırmızılıların başkanı Dursun Özbek, yıldız oyuncunun bonservisini Zamalek kulübüne kendisi ödemek istedi. Ancak Özbek'e bu ödemede sürpriz bir engel çıktı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Mostafa Mohamed krizi: Dursun Özbek de çare olamadı!
Galatasaray,Mostafa Mohamed,Dursun Özbek

Galatasaray'da Mostafa Mohamed krizi bitmek bilmiyor... Cimbom, yıldız oyuncunun opsiyon hakkını kullanmış ve Zamalek'e 4 milyon dolar ödemeyi kabul etmişti. Ancak Takvim'in haberine göre, o ödeme hala gerçekleşmedi...

Galatasaray'ın nakit sorunu olduğu için Başkan Dursun Özbek ve yönetimi Mohamed'in bonservis ücretini kendi imkanlarıyla ödemek istedi. Ancak Bankalar Birliği bu ödemeyi kabul etmedi.

KREDİ PLANI DEVREDE

Galatasaray kısa vadeli bu ödemeleri çözmek için kredi planını devreye soktu. Yönetim bireysel nakit teminatı vererek kulübün kredi kullanması için uğraş veriyor.

Galatasaray, Mısırlı yıldız golcü Mohamed ile 2025 yılına kadar anlaştı. Mohamed'in güncel piyasa değeri 6.5 milyon Euro civarında...

Cimbom'da geçen sezon 27 Süper Lig maçında forma giyen Mostafa Mohamed inişli-çıkışlı bir grafik sergiledi. Tecrübeli oyuncu 27 maçta 7 gol attı ve 3 de asist yaptı.

1.85 boyundaki Mohamed, Mısır Milli Takım'ında 21 maça çıktı ve 4 gol attı. Mohamed kariyerinde, Zamalek, Gaish, Tanta ve El Dakhlia formaları da giydi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...