Tgrt Haber
04 Temmuz 2022 10:12 - Güncelleme : 04 Temmuz 2022 10:26

Galatasaray'da Mostafa Mohamed'in bonservisi belli oldu

Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray, Fransız kulüplerinin ısrarla istediği Mısırlı golcünün fiyatını belirledi. Mostafa Mohamed’in yeni teknik direktör Okan Buruk yönetiminde daha iyi performans sergileyeceğine inanan sarı-kırmızılı yönetim, tok satıcı rolünde kalacak ve istediği düzeyde teklif gelmezse golcü futbolcuyu bırakmayacak. Mısırlı yıldızın en ciddi talibi ise Fransız ekibi Toulouse...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Galatasaray'da Mostafa Mohamed'in bonservisi belli oldu
Galatasaray,Mostafa Mohamed,Okan Buruk,transfer,Toulouse

Yeni sezon öncesinde Diagne ile vedalaşmaya hazırlanan Galatasaray’da takımın diğer bir golcüsü Mostafa Mohamed’e Fransız kulüplerinin ilgisi artarak sürüyor...

GALATASARAY BONSERVİSİNİ BELİRLEDİ

Hürriyet'in haberine göre; 10 Temmuz’a kadar Zamalek kulübüne 4 milyon dolar ödeyip oyuncunun bonservis problemini de ortadan kaldıracak olan sarı-kırmızılılar, Mısırlı futbolcu konusunda, Avrupa’dan gelecek tekliflere göre hareket edecek.

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde Mostafa Mohamed’in, Galatasaray’da daha iyi performans sergileyip olumlu işlere imza atacağına inanan Cimbom, istedikleri düzeyde teklif gelmezse golcü futbolcuyu bırakmayacak.

Özellikle Toulouse’un 2 aydır transfer etmek için yoğun uğraş verdiği 24 yaşındaki forvet için Galatasaray, 10 milyon Euro’nun altında bir rakama masaya oturmayı düşünmüyor...

PARA CEZASI GELEBİLİR!

Galatasaray , Mohamed'i önce kiralamış, ardından satın alma opsiyonunu kullanmıştı. Sarı-kırmızılıların Mısır ekibi Zamalek'e 4 milyon dolar ödeme yapması gerekiyordu ancak bu ödemenin henüz gerçekleşmediği öğrenildi. Mısır medyasındaki habere göre, Zamalek kulübü başkanı Mortada Mansour yönetiminde kulübün avukatları, Mohamed transferi için harekete geçti.

Galatasaray'ın ceza ödeyebileceğini açıklayan Zamalek'e yakın kaynaklar, "Temmuz başında 4 milyon dolar ödenmesi gerekiyordu ancak ödeme koşullarında, 10 iş günü gecikme süresi maddesi var. Sürenin aşılması durumunda, 500 bin dolar daha ceza eklenecek" ifadesinde bulundu. (Takvim)

Mostafa Mohamed geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla toplam 40 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda toplamda 1610 dakika sahada kalan Mısırlı yıldız 8 gol atarken 5 asist yaptı ve 6 sarı kart gördü.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...