Tgrt Haber
08 Ağustos 2021 12:34

Galatasaray'da Radamel Falcao ile yollar ayrılıyor! Son dakika transfer haberleri

Son dakika Galatasaray transfer haberine göre; Sarı-kırmızılılar, büyük umutlarla transfer ettiği ancak bir türlü sakatlıklardan kurtulamayan ve beklenilen performansı gösteremeyen Kolombiyalı golcü Radamel Falcao ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Galatasaray yönetimi, Falcao'nun menajerlik şirketini İstanbul'a davet etti. Haftaya sözleşme feshi için görüşme yapılacak.

Galatasaray'da Radamel Falcao ile yollar ayrılıyor! Son dakika transfer haberleri
Galatasaray,Burak Elmas,Radamel Falcao

Galatasaray Başkanı Burak Elmas geçtiğimiz hafta Radamel Falcao ile görüşerek, "Kendine takım bul" demişti. Bu gelişme üzerine Kolombiyalı yıldız kendisini isteyen takımlarla görüşmelere başlamıştı.

Takvim'in haberine göre; Cumartesi günü Galatasaray yönetiminden flaş bir hamle daha geldi. Sarı-kırmızılılar, Falcao'nun menajerlik şirketiyle temasa geçerek İstanbul'da görüşme talep etti. Önümüzdeki hafta Gestifute şirketinden bir yetkilinin İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Yapılacak görüşmede Falcao'nun sözleşmesinin fesih şartları masaya yatırılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...