Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Nisan 2022 13:16 - Güncelleme : 19 Nisan 2022 13:39

Son dakika! Mahkemeden tedbir kararı: Galatasaray'da seçim iptal

Son dakika haberi: Galatasaray'da genel kurulun iptaline ilişkin açılan davada, ihtiyati tedbir kararı verildi. Buna göre, 30 Nisan'daki başkanlık seçimi iptal edildi. Seçimin yapılabilmesi için Burak Elmas'ın istifa etmesi gerekiyor.

Son dakika! Mahkemeden tedbir kararı: Galatasaray'da seçim iptal

Galatasaray'da 26 Mart'ta düzenlenen genel kurulda başkan Burak Elmas ve ekibi idari yönden ibra edilmemişti. Sonrasında genel kurulun iptaline ilişkin kulüp üyesi Fırat Develioğlu dava açmıştı.

10. Asliye Hukuk Mahkemesi, genel kurulun iptaline ilişkin açılan davada ihtiyati tedbir kararı verildi. Bu kararın ardından 30 Nisan'da başkanlık seçimi yapılamayacak. Galatasaray'da seçimin gerçekleşebilmesi için başkan Burak Elmas'ın istifa etmesi gerekecek.

İSTİFA HALİNDE SEÇİM HAZİRANDA

Alınan karar, sarı-kırmızılı kulübe resmi olarak da iletildi. Konu ile ilgili olağanüstü toplanma kararı alan sarı-kırmızılı yönetim, Nef Stadı'nda toplantı gerçekleştirecek. Kararı inceleyecek olan Burak Elmas yönetimi, yol haritası belirleyecek. İstifa kararı alınması halinde, seçimin Haziran ayında olması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...