Tgrt Haber
16 Ocak 2022 07:23

Galatasaray'da yeni kriz: Burak Elmas'a istifa baskısı var

Galatasaray’da yeni bir kriz patlak verdi. Burak Elmas yönetimindeki iki isimden Işıtan Gün ile Selim Sefada’nın geçmiş yıllardaki sosyal medya mesajları taraftarı çıldırttı.

Galatasaray'da yeni kriz: Burak Elmas'a istifa baskısı var
burak elmas,,galatasaray,,fatih terim,,ışıtan gün,

Galatasaray’da kaos bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz hafta Fatih Terim gönderilmiş ve sarı kırmızılı taraftarların bu ayrılığa öfkesi dinmemişken yeni bir kriz patlak verdi. Futbolun başına geçen Işıtan Gün ve stattan sorumlu yönetici Selim Sefada’nın kişisel sosyal medya hesaplarından geçmiş yıllarda yaptıkları paylaşımlar gündeme bomba gibi düştü. İki ismin kadına yönelik şiddet ve iğrenç içeriklerle dolu mesajları, taraftarı çıldırttı.

ELMAS’A BÜYÜK BASKI VAR

Mesajlar sonrasında Başkan Elmas, “Kabul etmemiz mümkün değil. Gün, gereken açıklamayı yapacaktır” dedi. Gün ise birkaç saat sonra “On yıl önceki ifadelerimden dolayı içtenlikle üzüntü duyuyorum. Özür dilerim” açıklamasını yaptı. Sefada ise apar topar sosyal medya hesabını sildi. Daha önce de yönetiminden Köksal Ünlü ve Rezan Epözdemir’in istifasıyla sarsılan Elmas’a iki isme de görevi bıraktırması için büyük baskı var.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...