Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Temmuz 2021 11:30

Galatasaray'dan Alassane Ndao teklifi! Takas+para… | Son dakika transfer haberleri

Son dakika transfer haberine göre; Galatasaray, Henry Onyekuru ile yeniden yola devam etmeme kararı alırken, kanat transferi için girişimleri hızlandırdı. Cimbom, rotayı Fatih Karagümrük ile geçtiğimiz sezon başarılı bir performans sergileyen Alassane Ndao’ya çevirdi. Sarı-kırmızılıların Alassane Ndao için yapacağı transfer teklifi de belli oldu.

Galatasaray'dan Alassane Ndao teklifi! Takas+para… | Son dakika transfer haberleri
Alassane Ndao,Galatasaray

Henry Onyekuru'nun veda mesajı sonrası Galatasaray'da rota Karagümrük'ün yıldızı Alassane Ndao'ya çevrildi. Takvim'in haberine göre sarı-kırmızılılar 1 yıl sözleşmesi bulunan Senegalli yıldız için Jimmy Durmaz, Jesse Sekidika ve para teklifi yapacak. Kulüpler kısa süre içinde masaya oturacak.

ALASSANE NDAO KİMDİR?

Alassane Ndao, 20 Aralık 1996 doğumlu, sağ kanat ve forvet mevkilerinde görev alan Senegalli milli futbulcudur. Geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük oynayan ve başarılı bir performans gösteren Ndao AS Dakar Sacre Coeur'dan Karagümrük'e 2020'nin Ocak ayında transfer olmuştu. Ndao'nun sözleşmesi Mayıs 2022'de sona erecek.

Ndao, Karagümrük forması altında 38'i Süper Lig, 2'si Türkiye Kupası olmak üzere toplamda 40 maça çıktı ve 11 gol atarken 9 da asist yaptı. Bu performansla dikkatleri üzerine çeken Senegalli hücum oyuncu transferin de gözdesi haline geldi. 24 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon 8 sarı kart görürken hiç kırmızı kart görmedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...