Tgrt Haber
09 Kasım 2021 20:19

Galatasaray'dan Alexis Beka Beka hamlesi!

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Süper Lig'de 12. hafta geçilirken, topladığı 21 puanla 4. sırada yer alan Galatasaray transfer çalışmalarına hız verdi. Ara transfer dönemi için birçok isimle temas halinde olan sarı-kırmızılılar girişimlerini hızlandırırdı. Aslan'ın listesine dahil olan son isim, Avrupa Ligi'nde aynı grupta bulunduğu Lokomotiv Moskova'nın orta saha oyuncusu Alexis Beka Beka...

Galatasaray'dan Alexis Beka Beka hamlesi!
Galatasaray,UEFA Avrupa Ligi,Lokomotiv Moskova,Alexis Beka Beka

Ocak ayı transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Lokomotiv Moskova takımında forma giyen Alexis Beka Beka ile ilgileniyor.

GALATASARAY İLK TEMASI KURDU

Ajansspor'un haberine göre; Sarı-kırmızılı takımın, Rus temsilcisi Lokomotiv Moskova takımında forma giyen 20 yaşındaki önlibero oyuncusu Alexis Beka Beka'nın durumunu sorduğu ve şartlarını araştırdığı öğrenildi.

Fransa Ligue 2 takımlarından Caen'den Lokomotiv Moskova'ya 9 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan genç yıldız, bu sezon çıktığı 11 maçta 2 asist kaydetti. Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden Beka Beka, Fransa Milli Takımı'nın U17, U18 ve U19 formalarını da giydi.

ALEXİS BEKA BEKA KİMDİR?

Yaş: 20
Boy: 1,78
Mevki: Önlibero-Orta saha
Ayak: Sağ
Ülke: Fransa
Kulüp: Lokomotiv Moskova
Güncel piyasa değeri: 2 milyon Euro

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...