Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Ekim 2021 16:04

Galatasaray'dan Beşiktaş'a transfer çalımı! Fatih Terim, Kaan Ayhan'ın babasıyla görüşecek...

Son dakika transfer haberi: Beşiktaş'ın uzun süredir kadrosuna katmak istediği milli futbolcu Kaan Ayhan transferinde hareketlilik yaşanıyor. Siyah-beyazlıların, ocak ayındaki ara transfer döneminde renklerine bağlamayı planladığı genç oyuncu için ezeli rakibi Galatasaray'ın devreye girdiği ortaya çıktı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in transferde bizzat devreye girdiği ve Kaan Ayhan'ın babasıyla bir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi.

Galatasaray'dan Beşiktaş'a transfer çalımı! Fatih Terim, Kaan Ayhan'ın babasıyla görüşecek...
Beşiktaş,Galatasaray,Kaan Ayhan,Fatih Terim,Sassuolo

Beşiktaş ile Galatasaray, Gedson Fernandes, Rachid Ghezzal ve Valentin Rosier isimlerinden sonra Kaan Ayhan transferinde de karşı karşıya geldi. Ahmet Nur Çebi'nin, "Devre arasında kadromuza katmak istiyoruz" açıklamasının ardından Galatasaray da harekete geçti.

İTALYA'DAN AYRILACAK

Milli futbolcu Kaan Ayhan, devre arasında Sassuolo'dan ayrılma kararı aldı. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada 'Kaan Ayhan, yazın da gündemimizdeydi fakat transfer olmadı, devre arasında kadromuza katmak istiyoruz' demişti.

FATİH TERİM BİZZAT DEVREDE!

Takvim'in haberine göre; Kaan Ayhan'ı milli takıma çağıran ilk teknik adam olan Fatih Terim, milli oyuncu için devreye girdi. Transferin bitmesi için bizzat Kaan Ayhan ile görüşecek olan Fatih Terim, 26 yaşındaki oyuncunun Galatasaray forması giymesini çok istiyor. Tecrübeli teknik adamın eski öğrencisi Kaan Ayhan'ın yanı sıra Kaan'ın babası Erol Ayhan ile de görüşme yapacağı gelen bilgiler arasında.

KAAN AYHAN KİMDİR?

Schalke 04 altyapısında yetiştikten sonra Frankfurt'ta kiralık olarak forma giyen daha sonra Fortuna Düsseldorf ile çıkışa geçen Kaan Ayhan, daha önce de Galatasaray'ın gündemine gelmişti. Terim'in isteği sonrası Galatasaray'ın o dönemki yönetimi sıcak para sıkıntısı çekince Düsseldorf, Kaan Ayhan'ı 2.50 milyon Euro'ya Sasuolo'ya satmıştı.

Kaan Ayhan, Bundesliga'daki performansını Serie A'da yansıtamadı. Bu sezon sadece 3 lig maçında oynayan Kaan Ayhan toplamda 97 dakika süre aldı. Bundesliga'da oynadığı 91 maçta bir savunma oyuncusuna göre yüksek gol sayısıyla dikkat çeken Kaan Ayhan, 7 gol atmayı başardı 4 de asist yapan milli oyuncu Bundesliga 2'de de 2 gol attı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...