Tgrt Haber
11 May 2022 22:55 - Güncelleme : 12 May 2022 00:01

Galatasaray'dan Fenerbahçe’ye transfer çalımı: Halil Akbunar...

Son dakika transfer haberleri: Bu sezon Süper Lig'de beklentilerin çok altında kalan Galatasaray ve şampiyonluk hasretine bu sene de son veremeyen Fenerbahçe, gelecek sezon için çalışmalarını sürdürüyor. Sezonun sonuna yaklaşırken transfer görüşmelerine hız veren ezeli rakipler, yeni sezona kaliteli ve alternatifli bir kadro ile girmek istiyor. Bu doğrultuda çalışmalarına devam eden Fenerbahçe ve Galatasaray, Süper Lig'e veda eden Göztepe'nin milli futbolcusu Halil Akbunar'ın transferinde karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin ilgilendiği yıldız oyuncu için Galatasaray devreye girdi...

Galatasaray'dan Fenerbahçe’ye transfer çalımı: Halil Akbunar...

Süper Lig'de bu sezon beklentilerin çok altında kalan ve seçim sürecinde olan Galatasaray ve ligde ikincilik hedefini sürdüren Fenerbahçe, yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı. İki takım da gelecek sezon için güçlü bir kadro kurmayı planlarken bir kez daha transferde karşı karşıya geldi.

Daha önce Fenerbahçe'nin transferinde büyük aşama kaydettiği iddia edilen yıldız futbolcu Halil Akbunar için Galatasaray da devreye girdi.

FENERBAHÇE AŞAMA KAYDETTİ

Bu sezon küme düşen Göztepe'de takım kaptanlarından Halil Akbunar takımdan ayrılması beklenen oyuncular arasında yer alıyor. Yıldız futbolcu için daha önce Fenerbahçe'nin devrede olduğu iddia edilmişti.

Yerli oyuncu transferine son dönemde ağırlık veren alternatifli bir kadroya sahip olan Fenerbahçe'nin kanca attığı isim Halil Akbunar oldu. Küme düşen Göztepe'nin başarılı oyuncusu için temaslar devam ediyor.

Yönetimin, 28 yaşındaki kanat oyuncusunun transferinde önemli aşama kaydettiği belirtildi. Transferin önümüzdeki günlerde netleşeceği de iddia edildi.

GALATASARAY'DAN FENERBAHÇE'YE TRANSFER ÇALIMI!

Galatasaray'da artık adeta yılan hikayesine dönen seçimin 11 Haziran'da nihayete ermesi bekleniyor. Seçim beklenirken Sportif direktör Pasquale Sensibile'nin yurt içi ve yurt dışında transfer çalışmalarını sürdürdüğü ifade ediliyor.

Görüşmelerini sürdüren Fransız hocanın, küme düşmesi kesinleşen Göztepe'den Halil Akbunar'ı listesine aldığı bildirildi. Milli futbolcunun kulübüyle 4 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Oyuncunun, kariyerine Süper Lig'de devam etmek istediği biliniyor.

Galatasaray'ın 11 Haziran'daki seçimin ardından Halil için girişimde bulunması bekleniyor.

9 GOL 13 ASİST

2020/21 sezonuna damga vuran Halil Akbunar, Süper Lig'de toplam 40 maça çıktı. Milli futbolcu bu karşılaşmalarda 9 gol 13 asist olmak üzere 22 kez skora katkı verdi. Halil bu sezon ise sarı-kırmızılı formayla 32 kez sahada yer aldı. 28 yaşındaki sağ kanat bu maçlarda şimdiye kadar 4 gol ve 7 asist üretti.

Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...