Tgrt Haber
30 May 2022 20:53 - Güncelleme : 30 May 2022 21:11

Galatasaray'dan Ianis Hagi harekatı: Teklif ortaya çıktı!

Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Romanya basını Galatasaray'ın Ianis Hagi ile ilgilendiğini ve bir teklif yaptığını iddia etti.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Galatasaray'dan Ianis Hagi harekatı: Teklif ortaya çıktı!
Süper Lig,Galatasaray,Rangers,Ianis Hagi,Gheorghe Hagi

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon bekleneni veremeyen Galatasaray, iddialara göre Rangers forması giyen Ianis Hagi ile ciddi şekilde ilgileniyor.

Romanya basınında yer alan habere göre; Cimbom, Hagi için bonuslarla birlikte yaklaşık 7 milyon Euro'luk bir transfer teklifi yapsa da Rangers tarafı oyuncuyu gelecek sezon planlarında önemli bir parça olarak görmesi nedeniyle bu teklifi reddetti.

HOCASI BIRAKMIYOR!

Ocak ayında ciddi bir diz sakatlığı geçiren oyuncunu hala sahalara dönemezken, Rangers'ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un Hagi'nin iyileşmesini beklediği ve önümüzdeki sezon mutlaka takımda görmek istediği için gelen teklifleri reddeceği öne sürüldü.

Ayrıca haberde Hagi'nin sakatlanmadan önce Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Roma'nın da ilgisinin olduğu kaydedildi.

Bu sezon sakatlıktan dolayı 27 maça çıkabilen Galatasaray efsanesi Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi, 4 gol 4 asist ile mücadele etti. Hagi, 2020 yazında transfer olduğu Rangers'ta toplamda 85 maça çıktı ve 25 gol atıp 21 asist ve gösterdiği etkili performansla dikkatleri çekmeyi başarmıştı.

Galatasaray'dan Ianis Hagi harekatı: Teklif ortaya çıktı!

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...