Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Haziran 2022 14:36 - Güncelleme : 28 Haziran 2022 14:53

Galatasaray'dan ikinci transfer: Gol kralı ile prensip anlaşması sağlandı

Gelecek sezon hazırlıklarına başlayan Galatasaray’da transfer çalışmaları hızla devam ediyor. Abdülkerim Bardakcı ile defans hattını güçlendiren Sarı-Kırmızılılar, forvet oyuncusu Umut Bozok ile prensip anlaşmasına vardı.

Galatasaray'dan ikinci transfer: Gol kralı ile prensip anlaşması sağlandı
galatasaray,umut bozok

İspanyol teknik direktör Domenec Torrent ile yolları ayırdıktan sonra takımın başına Okan Buruk'u getiren Galatasaray, ezeli rakiplerine de çalım atarak ilk transferini Konyaspor'dan Abdülkerim Bardakcı'yı kadrosuna katarak yaptı.

Sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Galatasaray, transfer çalışmalarını hızlandırdı.

A Spor'un haberine göre; golcü transferinde hedefine ulaştı. Sarı-Kırmızılılar’ın bonservisi Lorient'te bulunan ve geçtiğimiz sezonu Kasımpaşa’da gol kralı olarak bitiren Umut Bozok'la anlaşmaya vardığı öğrenildi. Galatasaray yöneticilerinin Umut Bozok’un bonservisi için Lorient ile pazarlığa devam ettiği ifade edildi.

GALATASARAY İÇİN DEVLERİ REDDETTİ

Umut Bozok hayali olan Galatasaray’da forma giymek için birçok teklifi reddettiği belirtildi. Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa’da oynayan 25 yaşındaki forvet, oynadığı 41 maçta 20 gol atarken 8 de asist yaptı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...