Tgrt Haber
11 Kasım 2021 20:24

Galatasaray'dan İrfan Can Eğribayat harekatı!

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Ocak ayındaki ara transfer döneminde yapacağı takviyelerle kadrosunu güçlendirerek yoluna devam etmek isteyen Galatasaray, sezonun ikinci yarısında Avrupa'yı da düşünerek gerekli transfer hamlelerini yapmak istiyor. Teknik direktör Fatih Terim'in raporuna göre eksikleri belirleyen Aslan, Fernando Muslera'nın arkasına kaleci transferi yapmak için kolları sıvadı. Kaleye yerli bir ismi transfer etmek isteyen Cimbom, İrfan Can Eğribayat için Göztepe'ye teklif yapacak.

Galatasaray'dan İrfan Can Eğribayat harekatı!
Galatasaray,Fatih Terim,İrfan Can Eğribayat,Göztepe

Ocak ayındaki ara transfer döneminin yaklaşmasıyla birlikte Galatasaray'ın listesi şekillenmeye başladı. Teknik direktör Fatih Terim'in raporuna göre çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılarda kaleye takviye yapılması amaçlanıyor. Yoğun fikstürde dinlenmeden üst üste maçlara çıkan Fernando Muslera'nın arkasına yerli bir kaleci transferi yapmak isteyen Cimbom, aradığı ismi Süper Lig'de buldu.

İRFAN CAN EĞRİBAYAT HAMLESİ

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Genç ve potansiyeli yüksek bir file bekçisini kadroya katmak isteyen Galatasaray, İrfan Can Eğribayat'ta karar kıldı. Yönetimin, ocak ayında 23 yaşındaki eldiven için Göztepe'nin kapısını çalacağı belirtildi.

GALATASARAY'I ÇOK İSTİYOR

İzmir ekibine takas ve artı para teklif edilecek. Göztepe'nin İrfan'ı bırakmaya sıcak bakmadığı bilinse de genç kalecinin Galatasaray forması giymeye çok istekli olması Aslan'ın elini güçlendiriyor. Bu sezon Süper Lig'de 12 maçta forma giyen genç file bekçisi kalesinde 18 gol gördü.

İRFAN CAN EĞRİBAYAT KİMDİR?

İrfan Can Eğribayat 30 Haziran 1998 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. Adanaspor altyapısında futbola başlayan başarılı eldiven, 2015 senesinde A takıma yükselme başarısı gösterdi. İrfan Can, 2020 yılı yaz transfer sezonunda Göztepe'ye transfer oldu. Sağ ayağını kullanan 1,93 cm boyundaki kalecinin piyasa değeri 3 milyon euro olarak gösteriliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...