Tgrt Haber
30 Ekim 2021 18:36

Galatasaray'dan Jens Stryger Larsen operasyonu!

Son dakika Galatasaray transfer haberi:. Fransız sağ beki Sacha Boey'in sakatlık döneminde forma şansı bulan ABD'li futbolcu DeAndre Yedlin'den memnun olmayan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Danimarkalı futbolcu Jens Stryger Larsen'i istediği ifade edildi.

Galatasaray'dan Jens Stryger Larsen operasyonu!
​Galatasaray,Fatih Terim,Sacha Boey,Yedlin,Jens Stryger Larsen

Galatasaray'da ocak ayı transfer dönemi hareketliliği şimdiden başladı. Teknik direktör Fatih Terim'in Sacha Boey'in yokluğunda görev verdiği Yedlin'in performansından memnun kalmaması üzerine harekete geçen yönetim, Jens Stryger Larsen için bir kez daha devreye girdi.

Yeni Asır'da yer alan habere göre sarı-kırmızılılar, 30 yaşındaki Danimarkalı sağ bek için İtalyan ekibi Udinese'ye yeni bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Sezon sonu kulübüyle sözleşmesi sona erecek oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Aslan, bu kez transferi noktalamak istiyor.

İKİ AYAĞINI DA KULLANIYOR

Transfer gerçekleşirse, Larsen ve Nelsson'un uyumunun savunma gücünü artırabileceği öngörülüyor. 30 yaşında ve 1.80 boyundaki deneyimli sağ bek, iki ayağını çok iyi kullanabilmesi sebebiyle sol bek mevkisinde de oynayabiliyor

JENS STRYGER LARSEN KİMDİR?

21 Şubat 1991 tarihinde Danimarka'da dünyaya gelen Jens Stryger Larsen, kariyerine Bröndby'de başladı. 2017'de Austria Wien'den Udinese'ye transfer olan Larsen'in kulübü ile olan sözleşmesi 2022'de sona erecek. İtalyan takımında şu ana kadar tüm kulvarlarda 151 karşılaşmaya çıkan tecrübeli futbolcu, 5 gol atarken 9 da asist yapma başarısı gösterdi. Larsen'in güncel piyasa değeri 4 milyon euro.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...