Tgrt Haber
31 Ağustos 2021 06:57

Galatasaray’dan transfer harekatı: 4 isim listede

Galatasaray, 10’uncutransferiçin atağa geçti. Sarı Kırmızılılarda hedef çift yönlü bir orta saha oyuncusunu kadroya katmak. Listede ise Abdou, Dieng, Gedson, Seri isimleri var. Cimbomun 4 koldan transfer çalışmalarını sürdürürken UEFA'ya verilecek liste için 2 Eylül’e kadar bu isimlerden birine imza attırması gerekiyor.

Galatasaray’dan transfer harekatı: 4 isim listede
galatasaray,,transfer,,süper lig,

Galatasaray, 10’uncu transfer için atağa geçti. Sarı Kırmızılılar çift yönlü bir orta saha oyuncusunu UEFA listelerinin verileceği son güne kadar kadroya katmayı hedefliyor.

Yaptığı dokuz takviyeyle transfer dönemine damga vuran Galatasaray’da yeni hedef orta saha. UEFA’da adını gruplara yazdıran sarı kırmızılılar ön liberoda oynayabilecek, sert, oyun kurma yeteneğine sahip bir ismi UEFA listelerinin verileceği 2 Eylül’e kadar renklerine katmak için düğmeye bastı. Teknik heyetin listesinde Aliou Dieng ve Sossuolu’nun da devreye girdiği Abdou isimleri ön plana çıkıyor. Gedson için de son defa Benfica’nın kapısını çalan Cimbom’un eski oyuncusu Michaël Seri de geri dönmek istediğini bildirdi.Burak Elmas ile Fatih Terim’in yapacağı son durum değerlendirmesinin ardından bu isimlerden birine parçalı formayı giydirmek için harekete geçilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...