Tgrt Haber
21 Haziran 2022 14:07 - Güncelleme : 21 Haziran 2022 14:40

Galatasaray'dan Yusuf Yazıcı bombası! Okan Buruk devrede...

Galatasaray transfer haberleri: Teknik direktörlük görevine Okan Buruk'u getirmeye hazırlanan Galatasaray'da transfer çalışmalarına hız verildi. Kadrosunu güçlendirmek ve bu sezon mutlak şampiyon olmak isteyen sarı-kırmızılı ekip, Yusuf Yazıcı’nın transferi için kolları sıvadı. Başarılı futbolcuyla ilk görüşmeyi Fransa’da bulunan Okan Buruk'un yaptı. Buruk'un bugün akşam saatlerinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Galatasaray'dan Yusuf Yazıcı bombası! Okan Buruk devrede...
,Okan Buruk,Galatasaray,Dursun Özbek,transfer

Galatasaray'da Dursun Özbek'in seçilmesiyle birlikte futbolda yapılanma harekatı başladı. İlk iş olarak Sensibile ile yolları ayıran Cimbom, Cenk Ergün'ü futbol direktörlüğü görevine getirdi. Ergün halihazırda 1 aya yakın süredir yetkiyi alamasa da çalışmalarını sürdürüyordu.

'OKAN BURUK, YUSUF YAZICI İLE GÖRÜŞTÜ'

Fotomaç'ın haberine göre; İlk iş olarak Okan Buruk'la el sıkışan ve hoca sorununu çok vakit kaybetmeden çözen sarı-kırmızılılar takımı güçlendirmek için çalışmalara hız verdi. Hem takıma güç katacak, hem de taraftarları coşturacak bir isim arayan yönetim listenin ilk sırasına Yusuf Yazıcı'yı yazdı.

Hatta ilk görüşmeyi de oğlunun tedavisi için Fransa'da bulunduğu sırada yeni teknik direktör Okan Buruk yaptı. Buruk'un, "Galatasaray'da birlikte önemli işlere imza atabiliriz" dediği öğrenildi.

RUSLAR GERİ ÇEKİLDİ

Yusuf Yazıcı'yla ilgili Rusya ve Fransa'dan gelen haberler de transferin gerçekleşme ihtimalini bir hayli artırıyor. Rus basını, CSKA Moskova'nın 25 yaşındaki milli futbolcunun, 11 milyon Euro olan satın alma opsiyonunu kullanmayı düşünmediğini duyurdu.

Yusuf Yazıcı'nın bonservisini elinde bulunduran Lille'in başkanı Olivier Letang de "Yusuf, CSKA Moskova'da kalmayacak. Bu bilinen bir gerçek. Onunla yakından ilgilenen başka kulüpler var" demişti.

Artık gözler Galatasaray yönetiminin hamlesine çevrildi... Okan Buruk'un İstanbul'a geldikten sonra yöneticilerle yapacağı görüşmede bu konuyu da sunacağı iddia edildi.

İSTANBUL'DA YAŞAMAK İSTİYOR

İstanbul'da yaşamak istediği bilinen Yusuf'un menajeri geçtiğimiz sezon Galatasaray'a yeşil ışık yakmıştı. Yusuf'un menajeri, yaptığı açıklamada, "Fatih Terim'le çalışmak ister" demişti.

Ayrıca Cimbom, Lille ile anlaşması halinde sözleşmesindeki özel madde nedeniyle Trabzonspor'dan da izin almak zorunda...

RUSYA'DA GOL OLDU YAĞDI

Bonservisi Lille'de bulunan Yusuf Yazıcı, geçen sezonun devre arasında Rus ekibi CSKA Moskova'ya kiralanmıştı. Milli futbolcu, Rus ekibiyle çıktığı 10 lig maçında 8 gol atmıştı.

Lille ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Yusuf'un güncel piyasa değeri ise 17 milyon Euro...

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...