Tgrt Haber
12 Temmuz 2021 11:51

Galatasaray'ın 10 numarasını Gheorghe Hagi getirecek!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da transfer çalışmaları da bir yandan hızla devam ediyor. Cimbom'da 10 numara bölgesi için alınacak oyuncuyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Önceki günlerde Popescu ile birlikte Galatasaray'ın antrenmanını ziyaret eden efsane isim Gheorghe Hagi, Nicolae Stanciu'nun transferi için devreye girdi.

Galatasaray'ın 10 numarasını Gheorghe Hagi getirecek!
Galatasaray,Gheorghe Hagi,Nicolae Stanciu

Galatasaray'ın 10 numara bölgesi için transfer etmek istediği Nicolae Stanciu, sarı-kırmızılı formayı giymek istiyor. Slavia Prag'a transferi için kolaylık sağlamasını isteyen Rumen yıldızın görüşmelerini Galatasaray ve Romanya efsanesi Gheorghe Hagi'nin yaptığı belirtildi.

Sarı-kırmızılıların 10 numara mevkisi için belirlediği isimlerin başında yer alan Nicolae Stanciu ile ilk teması Hagi'nin kurduğu ve 28 yaşındaki orta saha oyuncusunun bu durumdan çok etkilendiği belirtildi. Galatasaray'da oynamak istediğini menajerine ileten ve bu yüzden kulübünden kolaylık isteyen Stanciu'nun transferiyle ilgili olarak yakın zamanda önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Stanciu, Slavia Prag formasıyla çıktığı 85 maçta 20 gol atarken 20 de asist yaptı.

Galatasaray'ın 10 numarasını Gheorghe Hagi getirecek!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...