Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 May 2022 07:34 - Güncelleme : 15 May 2022 07:34

Galatasaray'ın yeni başkan adayı meydan okudu: Ben Burak Elmas olsam...

Galatasaray'ın yeni başkan adayı Fırat Develioğlu meydan okudu. Develioğlu, "Elimizi taşın altına soktuk ama linç edildik. Bildiğim yoldan devam edeceğim" dedi.

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Galatasaray'ın yeni başkan adayı meydan okudu: Ben Burak Elmas olsam...
galatasaray,seçim,burak elmas,fırat develioğlu

Galatasaray’da 30 Nisan’da yapılacak seçime itiraz ederek mahkeme tarafından tedbir kararı getirten Fırat Develioğlu dün bir basın toplantısı düzenledi. Develioğlu başkanlığa aday olduğunu belirtip "Linçlere pabuç bırakmam. Listemde olan arkadaşlarıma da büyük baskı var. Baskılar yüzünden açıklayamıyorum. Elimizi taşın altına soktuk ama linç edildik. Bildiğim yoldan devam edeceğim" dedi.

2024’TE YAPARDIM

Fırat Develioğlu seçime tedbir getiren davayı açması konusunda ise ‘’Bu bir haktı ve kullandım. Adaletsizlik gördüm. Galatasaray'ın önünü ilerleyen yıllar için açması gereken noktaya dikkat çektiğimi düşünüyorum. İlk malî genel kurulda idari ibrasızlık konusunun gündemden çıkarılacağını düşünüyorum. Ben Burak Elmas olsam 'Seçim tarihimiz 15 Mayıs 2024' diye duyururum’’ ifadesini kullandı.

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...