Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Ağustos 2022 19:00 - Güncelleme : 11 Ağustos 2022 19:45

Galatasaray'ın genç yıldızına yeni sözleşme: Maaşına 13 kat zam yapılacak!

Galatasaray haberleri: Sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan Yunus Akgün’ün gösterdiği etkili performansla Avrupa kulüplerinin radarına girmesini dikkate alan Galatasaray yönetimi, önümüzdeki günlerde genç yıldızla masaya oturup zamlı sözleşme teklifini iletecek.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Galatasaray'ın genç yıldızına yeni sözleşme: Maaşına 13 kat zam yapılacak!
Galatasaray,Yunus Akgün

Transfer döneminde Haris Seferovic, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakçı, Dries Mertens ve Sergio Oliveira gibi yıldız futbolcuları kadrosuna katan Galatasaray, iç transferde eline çabuk tutmak istiyor.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve yönetimi, geçen sezon kiralık oynadığı Adana Demirspor’da yakaladığı çıkışı sarı-kırmızılı takımda da sürdüren Yunus Akgün’ün sözleşmesini uzatmak için harekete geçti.

BEDELSİZ AYRILIĞIN ÖNÜNE GEÇİLECEK

Kontratının bitimine 1 yıl kalan Yunus’un ücretine zam yapılarak sözleşmesi 2 yıl daha uzatılacak ve 2024-25 sezonu sonuna dek kalması sağlanacak. Halen yıllık 900 bin TL ile takımın en az kazanan futbolcusu olan Yunus’a tam 13.3 kat zam yapılarak ücreti 12 milyon TL’ye çıkarılacak. Yönetimi böylelikle oyuncudan daha yüksek verim almayı ve bir yıl sonra bedelsiz gitmesini engellemeyi hedefliyor.

PİYASA DEĞERİ UÇTU!

Yunus Akgün ile önümüzdeki günlerde masaya oturup yeni sözleşme teklif edecek olan Galatasaray yönetimi, ardından benzer durumdaki diğer oyunculara yönelerek iç transfer çalışmalarını sürdürecek. Bir yıl önce 2 milyon Euro olan Yunus’un piyasa değeri, bu süreçte gösterdiği performansla 7.5 milyon Euro’ya dek yükseldi.

Galatasaray'ın genç yıldızına yeni sözleşme: Maaşına 13 kat zam yapılacak!

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...