Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Eylül 2022 19:17 - Güncelleme : 03 Eylül 2022 00:08

Galatasaray'ın Kaan Ayhan teklifi ortaya çıktı

Galatasaray transfer haberleri: Orta saha ve forvet hattını yıldız isimlerle güçlendiren Galatasaray, stoper bölgesine takviye yapmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılıların transfer listesinde birçok isim bulunurken, Cimbom, yerli rotasyonunu güçlendirmek adına Kaan Ayhan için yeniden girişimlere başladı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TRT Spor
Galatasaray'ın Kaan Ayhan teklifi ortaya çıktı
Galatasaray,Kaan Ayhan,transfer

Bu sezon yeniden yapılanma sürecine giren Galatasaray'da transfer çalışmaları tam gaz sürüyor.

Santrfor bölgesinde Mauro Icardi'yi açıklamaya hazırlanan sarı-kırmızılılar, stopere de takviye yapmak istiyor. Yabancı tercihini hücumda kullanmayı planlayan yönetim, savunmaya ise Türk bir futbolcu alarak yerli rotasyonunu güçlendirmeyi hedefliyor.

4 MİLYON EURO TEKLİF EDİLDİ

TRT Spor'un haberine göre; Sarı-kırmızılılar, bu bölge için rotasını yeniden milli futbolcu Kaan Ayhan'a çevirdi. Galatasaray, 27 yaşındaki futbolcu için Sassuolo'ya 4 milyon Euro'luk bonservis teklifi yaptı.

Milli oyuncunun maaşı konusunda da görüşmeler devam ediyor. Kaan Ayhan'ın yıllık 1,7 milyon Euro ücret talep ettiği, sarı-kırmızılıların ise bu miktarı 1,5 milyon Euro düzeyine çekmek istediği gelen haberler arasında...

Sassuolo formasıyla 47 maçta forma giyen Kaan Ayhan, 2 kez gol sevinci yaşadı. Milli futbolcuya, Türkiye'den başka takımların da ilgisi var.

KAAN AYHAN KİMDİR?

Kaan Ayhan 10 Kasım 1994'de Gelsenkirchen, Almanya'da dünyaya geldi. Milli futbolcu, İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo'da forma giyiyor. Anne tarafından aslen Trabzon Maçka, baba tarafından ise aslen Iğdır'lı olan milli futbolcu, Eintracht Frankfurt, Fortuna Düsseldorf ve Schalke 04 gibi ekiplerde forma giydi.

Kaynak: TRT Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...