Tgrt Haber
10 Aralık 2021 07:39

Galatasaray’ın rakipleri 25 Şubat’ta belli olacak

İtalya'daki maçta Lazio'ya liderliği kaptırmayan Galatasaray, Avrupa Ligi'ndeki format gereği direkt son 16 turuna kaldı. Galatasaray'ın kurası 25 Şubat'ta çekilecek ve bu turdaki rakibi belli olacak.

Galatasaray’ın rakipleri 25 Şubat’ta belli olacak
galatasaray,,uefa avrupa ligi,

Galatasaray lider gittiği Roma’da, Lazio ile berabere kalarak UEFA Avrupa Ligi'nde adını son on altıya yazdırmayı başardı. Sarı kırmızılılar bir sonraki maçını mart ayında oynayacağı için bu süre zarfında lige konsantre olma fırsatı yakalayacak. Ayrıca Barcelona, Dortmund, Sevilla, Porto gibi dev rakiplerle en azından bir tur sonra karşı karşıya gelecek.

Sarı kırmızılı oyuncular maçın ardından büyük mutluluk yaşarken hedefi final olarak belirledi

FUTBOLCULAR HIRSLI VE İNANÇLI

Futbolcular maçın ardından büyük mutluluk yaşarken Diagne, "Böyle başarılara alışığız. Galatasaray büyük bir takım. Takıma maksimum düzeyde katkı vermeye çalışıyorum" sözlerini kullandı.

En anlamlı ifadeler ise Kerem Aktürkoğlu'ndandı: Lider geldik, lider dönüyoruz. Hep birlikte yolun sonunun güzel olacağına inanıyoruz...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...