Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Haziran 2022 11:30 - Güncelleme : 16 Haziran 2022 11:36

Galatasaray’ın teknik direktörü belli oldu: Yeni hoca 3 isimle gelecek

Galatasaray’ın yeni teknik direktörü belli oldu. Sarı-Kırmızılı yönetim 3 aday arasından Alman hoca Marco Rose’yi takımın başına getirme kararı aldı. Şimdide transfer çalışmalarına başlayan Rose ile Galatasaray 1+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

Galatasaray’ın teknik direktörü belli oldu: Yeni hoca 3 isimle gelecek
marco rose,galatasaray

Galatasaray'ın yeni yönetimi çalışmalara hızlı başladı. Dursun Özbek'in başkanlık koltuğuna oturmasının ardından takımın başına gelecek teknik adam da belli oldu. Sarı-Kırmızılıları gelecek sezon Marco Rose çalıştıracak.

GALATASARAY'A ALMAN HOCA

Seçimin ardından teknik direktör adayları arasında De Zerbi, Okan Buruk ve Marco Rose yer alıyordu. Fotomaç’ın haberine göre, Sarı-Kırmızılı yönetim Rose'u takımın başına getirme kararı aldı. Yapılan görüşmeler sonrasında prensip anlaşmasına varılan Rose ile 1+1 yıllık sözleşme imzalanacak.

Galatasaray’ın teknik direktörü belli oldu: Yeni hoca 3 isimle gelecek

TORRENT'İN GİTMESİ BEKLENİYOR

Yeni hocanın duyurulması için Domenec Torrent ile yolların ayrılması bekleniyor. Galatasaray, yıllık ücreti 1.5 milyon Euro olan ve 1 yıl daha sözleşmesi bulunan İspanyol hoca ile yolları ayırmak için uzlaşmaya çalışıyor. Torrent’in 5 yardımcısının maliyeti ise 660 bin euro.

Teknik heyetin 2 milyon 160 bin euro tutan tazminatını 1 milyon euroya düşürmeye çalışan Özbek ve yönetimi, prensipte anlaştığı yeni hoca Marco Rose'u, Domenec Torrent'in sözleşmesini feshettiği anda açıklayacak.

ÜÇ YABANCI HOCAYLA GELECEK

Nice'in teklifini reddederek Galatasaray ile anlaşan yeni sezon için transfer çalışmalarına başlayan Marco Rose'un birlikte çalışacağı ekibi de belli oldu. Alman hoca, Dortmund'da birlikte çalıştığı Patrick Eibenberger, Alexander Zickler ve Rene Maric ile beraber Galatarasaray'a gelecek.

Galatasaray’ın teknik direktörü belli oldu: Yeni hoca 3 isimle gelecek

İDDiALI BiR KADRO İSTEDİ

Dortmund’da hayal kırıklığı yaşayan Marco Rose’un yönetimden iddialı bir kadro istediği belirtilirken 45 yaşındaki çalıştırıcının Galatasaray'da şampiyon olarak kendisini kanıtlamak istediği ifade edildi.

Öte yandan takımdan ayrılmayı düşünen Marcao, Nelsson ve Kerem gibi futbolcuların Marco Rose'nin gelişiyle birlikte fikir değiştirdiği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...