Tgrt Haber
31 Temmuz 2022 23:11 - Güncelleme : 31 Temmuz 2022 23:59

Galatasaray orta sahasına kavuştu: Yeni transfer Fredrik Midtsjö İstanbul'da

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, transfer çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor. Sarı kırmızılılar, uzun süredir takviye planladığı orta saha transferine kavuştu. AZ Alkmaar'da forma giyen Norveçli futbolcu Fredrik Midtsjö, akşam saatlerinde İstanbul'da geldi.

Galatasaray orta sahasına kavuştu: Yeni transfer Fredrik Midtsjö İstanbul'da
Galatasaray,transfer

Galatasaray'ın anlaşma sağladığı Norveçli orta saha oyuncusu Fredrik Midtsjö, İstanbul'a geldi.

Hollanda'dan kalkan uçakla İstanbul Havalimanı'na gelen 28 yaşındaki oyuncuyu, sarı-kırmızılı kulüp yetkilileri karşıladı. Fredrik Midtsjö, daha sonra kendisi için bekletilen araçla havalimanından ayrıldı.

Tecrübeli oyuncunun yarın sağlık kontrolleri sonrası sarı-kırmızılı takımla sözleşme imzalaması bekleniyor.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Galatasaray, Midtsjö'nün transferi için kulübü AZ Alkmaar ile görüşmelere başlandığını duyurdu. Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Fredrik Midtsjö'nun transferi konusunda AZ Alkmaar ile resmi görüşmelere başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1553802821354795008

OKAN BURUK: AYAKLARI İYİ BİR OYUNCU SEÇTİK

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, transfer görüşmelerine başlanan ve İstanbul'a gelen Norveçli orta saha oyuncusu Fredrik Midtsjö'nün sarı-kırmızılı takıma katkı vereceğine inandığını söyledi. Fredrik Midtsjö'yü değerlendiren Buruk, şöyle konuştu:

"Oyuncunun bir an önce aramıza katılması gerekiyor. Biz iyi oyunculara sahibiz. Midtsjö iyi bir takım oyuncusu, iyi bir profesyonel. Her sene ortalama 40-42 maç oynaması önemli. Hem toplu oyunda hem de topsuz oyunda bize destek vereceğini düşünüyoruz. Özellikle ayakları iyi bir oyuncu seçtik. Biz oynayan bir takımız. Bizi öne taşıyacak bir oyuncu. Bize katkı sağlayacağını düşünüyorum. Yine transferlerimiz olacak. Her bölgeye transfer yapmak istiyoruz. Takımımızı en güçlü hale getirmek istiyoruz. Zor bir sezon olacak. Geçen senenin ardından bu senenin çok daha iyi geçmesini istiyoruz. Oyuncularımız ve yönetimimiz en iyisini yapmaya çalışıyor. İnşallah güçlü, şampiyonluk yarışında en iyisini yapan ve bütün performansını veren bir takım olmak istiyoruz."

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
melek 7 Temmuz 2019 01:08

Af bekliyoruz inşallah yakındır

Sonraki Haber Yükleniyor...