Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Ağustos 2022 21:40 - Güncelleme : 19 Ağustos 2022 00:44

Galatasaray'da sakatlık şoku! Yeni transfer 3 hafta sahalardan uzak

Süper Lig'e Antalyaspor galibiyetiyle başlayıp Giresunspor karşısında alınan mağlubiyetiyle moral kaybeden Galatasaray'a bir kötü haber daha geldi. Sarı kırmızılıların orta sahadaki yeni transferi sakatlık geçirdi.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Galatasaray'da sakatlık şoku! Yeni transfer 3 hafta sahalardan uzak
Midtsjo,Galatasaray,sakatlık

Süper Lig'e oynanan ilk 2 maçta bir galibiyet bir de beraberlik alan Galatasaray, yarı oynanacak Ümraniyespor maçı öncesi sakatlık haberiyle sarsıldı. Sarı-Kırmızılı takımın yeni transferi Fredrik Midtsjo geçirdiği sakatlık nedeniyle birkaç hafta sahalardan uzak kalacak.

2 KRİTİK MAÇTA YOK

Galatasaray Süper Lig 'in 3. hafta maçında Ümraniyespor'la Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşılaşacak. Son olarak Giresunspor'a mağlup olan Galatasaray'da yeni transferlerden Fredrik Midtsjo sakatlık yaşadı. Ümraniyespor maçında forma giyemeyecek 29 yaşındaki Norveç'li futbolcunun Trabzonspor maçında da oynaması beklenmiyor.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Midtsjo'nün sakatlığına ilişkin Galatasaray'dan da açıklama geldi. Kulüpten yapılan açıklamada "Sol arka alt adale grubunda ağrı hisseden Fredrik Midtsjö’nün bugün yapılan MR tetkiklerinde 2. derece zorlanma ve kanama tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

ASİSTLE BAŞLAMIŞTI

Fredrik Midtsjo Süper Lig'in ilk haftasında oynanan Antalyaspor maçında sonradan oyuna dahil olmuş ve Gomis'in attığı golde asisti yapan isim olmuştu. Yıldız orta saha ayrıca Giresunspor maçında 11'de forma giymiş 83 dakika sahada kalmıştı.

Giresunspor maçında darbe alan Fredrik Midtsjo'nün tedavisine hemen başlandığı ve en kısa süre içinde takıma dönmesi için sağlık kurulunun çalıştığı öğrenildi.

TORREIRA İLK 11'E

Teknik direktör Okan Buruk'un yaşanan bu sakatlık sonrası Fredrik Midtsjo yerine Lucas Torreira'ya şans vermesi bekleniyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...