Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 May 2022 21:46 - Güncelleme : 19 May 2022 23:34

Galatasaray'ın yıldızı Marcao Avrupa'nın zirvesinde

Bu sezon ligde beklentilerin çok altında kalan Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'ndeki etkili oyunuyla namağlup olarak gruptan çıkmayı başarmıştı. Sarı-kırmızılı ekipte savunmanın belkemiği olan ve önemli işlere imza atan Marcao performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. UEFA Avrupa Ligi'nin sona ermesinin ardından sezonun en iyileri de belli oldu. Marcao da listede kendine yer bulan isimler arasında yer aldı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fotomaç
Galatasaray'ın yıldızı Marcao Avrupa'nın zirvesinde
Galatasaray,UEFA Avrupa Ligi,Marcao

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio, Marsilya ve Lokomotiv Moskova'nın yer aldığı gruptan yenilgisiz lider çıkarak başarılı bir performans göstermişti. Ardından Barcelona ile eşleşen Galatasaray, İspanyol devine karşı müthiş bir direnç göstermesine rağmen 0-0 ve 2-1'lik skorlarla elenmekten kurtulamamıştı.

Nelsson ile savunmada müthiş bir uyum gösteren Marcao, Galatasaray'ın bu performansında önemli pay sahiplerinden biri oldu. Cimbom zorlu grup maçlarında deplasmanda gol yemeyerek dikkatleri çekmeyi başarmıştı.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1527386661738270729

KUPANIN SAHİBİ FRANKFURT OLDU

UEFA Avrupa Ligi'nde final aşaması, Alman temsilcisi Eintracht Frankfurt Rangers arasındaki final maçı tamamlandı. Normal süresi beraberlikle sona eren mücadelede galip gelen taraf penaltı atışları ile Frankfurt oldu. Penaltı atışlarını 5-4'lük üstünlükle tamamlayan Alman ekibi, kupaya uzandı.

Kupanın sahibini bulmasıyla 2021-2022 UEFA Avrupa Ligi'nin en iyi 11'i belli oldu.

Galatasaray'ın yıldızı Marcao Avrupa'nın zirvesinde

MARCAO EN İYİ 11'DE

Son 16 turda Barcelona'ya elenen Galatasaray'dan açıklanan listede Marcao yer aldı. Sarı-kırmızılılarla bu sezon oynadığı başarılı futbolla adından söz ettiren Brezilyalı oyuncu Marcao, 7.55 reyting puanıyla ilk 11'e adını yazdırdı.

Brezilyalı oyuncu İstanbul'da Barcelona oynanan ve Katalan temsilcisinin 2-1 kazandığı maçta Galatasaray'ın tek golünü atmıştı.

TRANSFERİN GÖZDESİ OLDU

Özellikle defans hattında Nelsson ile beraber deplasmanda oynanan Marsilya, Lokomotif Moskova, Lazio ve Barcelona maçlarında forvet oyuncularına şans vermeyen Marcao transferin gözdesi olmuştu.

Gösterdiği performans sonrası 5 büyük ligden çok sayıda takımın transfer gündemine giren yıldız futbolcuya resmi teklif gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Bu sezon Galatasaray formasıyla 37 resmi maça çıkan Marcao'nun kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Transfermarkt verilerine göre Brezilyalı stoperin piyasa değeri tam 14 milyon Euro...

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...