Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Ocak 2022 20:23

Galatasaray'da Mostafa Mohamed'e teklif yağıyor!

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Luis Campos ismiyle futbol şubesinde yeni bir yapılanmaya giden Galatasaray'da transfer çalışmaları da sürüyor. Sarı-kırmızılı takım, yapılacak transferlerin yanı sıra oyuncularına gelen transfer tekliflerini de değerlendirmeye alıyor. Avrupa'nın birçok takımından teklifler alan Mostafa Mohamed'e son olarak da Fransa Ligi'nin güçlü ekiplerinden Lyon talip oldu.

Galatasaray'da Mostafa Mohamed'e teklif yağıyor!
Galatasaray,Mostafa Mohamed

Devre arası transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da gelecek oyuncular kadar gidecek oyuncular da merak konusu... Sarı-kırmızılı takım, satmaya sıcak baktığı oyunculara gelen transfer tekliflerini, yeni transferlere bütçe açmak amacıyla değerlendirmeye aldı.

LYON DA MOHAMED'İN PEŞİNDE!

Zamalek'ten bonservisi alınan Mostafa Mohamed'e, Avrupa'nın birçok takımından teklifler geliyor. RMC Sport'un haberine göre Fransa Ligue 1 takımlarından Lyon, Mısırlı golcünün transferi için harekete geçti. Galatasaray ile görüşmelere başlayan Fransız ekibine, Sevilla, Hertha Berlin ve Lille'de rakip oldu.

Bu sezon Galatasaray formasıyla toplamda 29 maça çıkan Mostafa Mohamed, 6 gol ve 2 asistlik katkı sağladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...