Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 May 2022 07:34 - Güncelleme : 12 May 2022 08:00

Galatasaraylı Muslera en özel anısını açıkladı: Kadıköy'ü unutamam!

Galatasaray’ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, en unutulmaz anısını açıkladı. Başarılı file bekçisi sarı-kırmızılı forma altındaki en özel anının Kadıköy’deki şampiyonluk olduğunu söyledi.

Galatasaraylı Muslera en özel anısını açıkladı: Kadıköy'ü unutamam!

Galatasaray’ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera, GSTV’ye verdiği röportajda 2011’de ilk imzasını atarken İstanbul’da bu kadar kalıcı olacağını düşünmediğini söyledi.

BİR GOL DAHA ATSAM…

Uruguaylı eldiven, Galatasaray ailesinde olmaktan çok mutlu olduğunu belirtip unutamadığı bir anısını da, “İlk sezonumda Manisa maçında penaltı kazandık. Taraftar beni istiyordu. Fatih Terim’e baktım ‘git kullan’ dedi ve gole çevirdim. Kariyerimdeki tek golüm. Keşke hep penaltı kullanabilsem’’ sözleriyle anlattı.

EN UNUTULMAZI KADIKÖY’DEKİ ŞAMPİYONLUK

Sarı kırmızılıların kaptanı yaşadığı şampiyonluklar arasında en unutulmaz olanını sorusuna “Fenerbahçe’nin sahasında şampiyon olduğumuz andı. Kadıköy’de biz kutlama yaparken ışıkları kapattılar. Ama bu bizim eğlenmemiz için harika bir ambiyansa dönüştü. En iyi sezonum ise 2015’te üç kupa kazandığımız sezondu” diye konuştu.

EN KÖTÜSÜ BU SEZON!

En kötü anısı olarak da “Ayağımın kırıldığı zamandı. Aynı yıl annemi de kaybettim. Ama Galatasaray içinse en kötüsü bu sezon” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...