Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Kasım 2021 18:25

Gedson Fernandes, Galatasaray için gemileri yaktı!

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Kiralık sözleşmesi bittiği günden itibaren Galatasaray'ın transfer gündeminin ilk sırasında yer alan Gedson Fernandes ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Ocak ayındaki ara transfer döneminde orta sahaya takviye yapmayı planlayan sarı-kırmızılılar, Portekizli yıldızı listenin başında tutuyor. Gedson Fernandes'in de Galatasaray'a dönmeyi çok istediği ve menajeri aracılığıyla kulübü Benfica'ya haber yolladığı ifade edildi.

Gedson Fernandes, Galatasaray için gemileri yaktı!
Galatasaray,Gedson Fernandes,Benfica

Galatasaray'da ara transfer döneminde orta sahaya bir takviye daha yapılması planlanıyor. Sarı-kırmızılıların liste başında ise geçtiğimiz sezon kiraladıkları ve gösterdiği performansla iyi bir izlenim bırakan Gedson Fernandes bulunuyor.

Cimbom, 22 yaşındaki oyuncuyu yaz döneminde de renklerine katmak için ciddi girişimlerde bulunuş ancak Benfica'nın inadını kıramamıştı. Aradan geçen zamanda Portekiz ekibi genç yıldızı sözleşme uzatma talebini reddetmesi üzerine kadro dışı bırakmıştı.

GALATASARAY'I İSTİYOR!

Türkiye'nin haberine göre; 2023 yılında sözleşmesi sona erecek olan Gedson, bu transferin mutlu sonla bitmesi için bizzat devreye girdi. Orta saha oyuncusu menajeri vasıtasıyla Benfica'ya haber yollayarak makul bir bonservis bedeliyle Galatasaray'a gitmek istediğini iletti.

Bu sezon sadece üç lig maçında 47 dakika süre alan Gedson mutsuz olduğunu ve artık kesin olarak takımdan ayrılmayı kafasına koyduğunu da belirtti. Portekiz ekibinin de artık oyuncuyu satmaya razı olduğu da öğrenildi. Galatasaray bu kozu iyi kullanarak makul bir ücretle transferi noktalamak istiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...