Tgrt Haber
21 Şubat 2022 11:56 - Güncelleme : 21 Şubat 2022 12:47

Halı sahada korku dolu anlar: Gol sevincine kalbi dayanmadı

Kartal'da oynanan bir amatör lig maçında gol atan şahıs, sevinç esnasında fenalaşarak yere yığıldı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi saha içinde yapılan şahıs, hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı.

Halı sahada korku dolu anlar: Gol sevincine kalbi dayanmadı

Amatör lig maçında gelen golün sevincine kalbi dayanmadı. İlerleyen yaşına rağmen son maçta oynamak isteyen veteran futbolcu, kalp krizi geçirip hastanelik oldu.

Kartal 75. Yıl Stadı’nda Tuzla Veteranlar ile Güzelyalı Masterler takımları arasında geçen gün oynanan amatör lig maçında korku dolu anlar yaşandı. 50'li yaşlarındaki Hakan Arabacı, futbol oynarken bir anda fenalaşıp yere düştü. Futbol sahasında görevli sağlık ekipleri Arabacı’ya hemen kalp masajı yaparken, arkadaşları ise büyük panik yaşadı.

Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Arabacı’nın yoğun bakımdaki tedavisi sürerken, ilginç bir ayrıntı da ortaya çıktı. Arabacı'nın yaşı ilerlediği için normalde takımda oynamadığı fakat son maç olduğu için oynamak istediği, arkadaşlarının da onu kırmayarak oynamasını kabul ettiği öğrenildi.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan olay anına ilişkin kamera kaydı da ortaya çıktı. Görüntülerde, takımı gol attıktan hemen sonra Hakan Arabacı’nın sahada fenalaşarak yere yığıldığı ve sağlık ekiplerinin müdahale ettikleri görülüyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...