Tgrt Haber
15 Aralık 2021 20:11

Göztepe, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Burak Kapacak'ın peşinde!

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Fenerbahçe'nin sezon başında Bursaspor'dan kadrosuna kattığı Burak Kapacak'a talip çıktı. Pereira'nın forma şansı vermediği 22 yaşındaki genç kanat oyuncusuyla Süper Lig'den Göztepe'nin ilgilendiği ve ocak ayında sarı-lacivertlilerin kapısını çalacağı öne sürüldü

Göztepe, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Burak Kapacak'ın peşinde!
Fenerbahçe,Bursaspor,Burak Kapacak,Göztepe,Süper Lig

Fenerbahçe'nin sezon başında Bursaspor'dan kadrosuna kattığı ancak forma şansı bulamayan Burak Kapacak'a Süper Lig ekibi Göztepe talip oldu.

İzmir ekibinin, 22 yaşındaki genç kanat oyuncusunu kiralık olarak kadrosuna katmak istediği öne sürüldü. Süper Lig'den başka takımların da transfer listesinde yer alan Burak için Göztepe yönetimi temaslara başladı.

HİÇ SÜRE ALAMADI!

Yeni Asır'ın haberine göre; Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'in, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile görüşerek Burak Kapacak'ı sezon sonuna kadar kiralık istediği ifade edildi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın da futbolcunun gelişimi için kiralanmasına sıcak baktığı belirtildi.

İki kulüp arasında Burak Kapacak transferinin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor. Fenerbahçe'de bu sezon ligde 6 maçta yedek soyunan genç yıldız adayı süre alamadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...