Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Temmuz 2022 10:10 - Güncelleme : 01 Temmuz 2022 10:28

Güven Yalçın, Dorukhan'ın izinden gidecek!

Trabzonspor transfer haberleri: Trabzonspor, Beşiktaş ile yolları ayrılan Güven Yalçın'ın menajeri Ersin Akan ile son kez masaya oturdu... Tarafların kısa zaman içinde anlaşıp imzaları atması bekleniyor.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Güven Yalçın, Dorukhan'ın izinden gidecek!
Trabzonspor,Beşiktaş,transfer,Güven Yalçın

Şampiyon Trabzonspor'da golcü arayışı hız kesmeden devam ediyor. Koita ile yollarını ayırmak isteyen bordo-mavililer, Cornelius ve Djaniny'nin yer aldığı hücum hattını yetenekli birkaç isimle güçlendirmek istiyor.

Karadeniz devi, Beşiktaş'la sözleşmesi biten ve şu anda boşta olan Güven Yalçın'ı renklerine bağlıyor...

3+1 YILLIK SÖZLEŞME

Fotomaç'ın haberine göre; 23 yaşındaki forvetin menajeri Ersin Akan daha önce iki kez Fırtına ile masaya oturmuştu. İkinci görüşmede Güven ücretinde ciddi indirime gidince taraflar yeniden buluşmaya karar verdi. Dün de bu görüşme gerçekleşti. Tarafların çok büyük oranda anlaştığı ve bu transferin yakın bir zamanda açıklanacağı belirtiliyor.

Güven'in 3+1 yıllık imza atacağı da vurgulanıyor. 

150 BİN EURO'YA ALINMIŞTI

Geride bıraktığımız sezon Süper Lig'de çıktığı 30 karşılaşmada 963 dakika sahada kalan milli futbolcu, 6 gol, 3 asistlik skor katkısı gösterdi. 2018'de 150 bin Euro bonservis bedeliyle Beşiktaş'a gelen 23 yaşındaki oyuncu; siyah-beyazlı takımda 101 maça çıkıp, 20 gol+7 asistlik performans sergiledi.

Santrforun dışında kanatlarda ve forvet arkasında da oynayabilen Güven Yalçın, sağ ayağını çok iyi kullanıyor.

DORUKHAN TOKÖZ'ÜN İZİNDEN GİDİYOR!

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş ile sözleşmesi biten Dorukhan Toköz'ü renklerine bağlayan Fırtına, bu kez de Güven Yalçın'ı alıyor. Dorukhan'ın performansından çok memnun kalan Karadeniz devi, Güven'den de çok şey bekliyor. Güven de Dorukhan gibi Abdullah Avcı yönetiminde yükselişe geçmek ve milli takıma yükselmek istiyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...