Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Haziran 2022 09:27 - Güncelleme : 23 Haziran 2022 09:48

Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray'a gelme şartını açıkladı

Hakan Çalhanoğlu, kariyerinin bir bölümünde Galatasaray forması giymek istediğini söyleyere, "Bu sene ve seneye sözleşmem var ama sonrasında taraftarlar ümitlenebilirler" ifadelerini kullandı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray'a gelme şartını açıkladı
Hakan Çalhanoğlu,Galatasaray,transfer

İtalya Serie A'da Inter forması giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Tivibu Spor'a açıklamalarda bulundu.

Milan'dan Inter'e geçiş süreciyle ilgili Hakan Çalhanoğlu, "Milan'dan Inter'e gittim. Benim için zor bir adımdı. Aynı şehir, farklı renkler. Takıma adapte olmak için de çok çalıştım. Bu da benim şansım; gittiğim takım şampiyon olamadı, eski takımım şampiyon oldu. İnsanlar benim suçummuş gibi dile getirdiler bunu. O da benim şansım, benim kısmetim. Bu sene de hedefimiz aynı. İyi transferler geliyor. Bu sene büyük bir rol oynadığımı düşünüyorum. Takımımız çok iyi. Ben kendimi çok mutlu hissediyorum." dedi.

İngiliz basınında yer alan Newcastle United iddialarına da yanıt veren milli futbolcu, "Newcastle United'la ilgili haberlerden bilgim yok. Menajerim bana hiçbir söylemedi. İleride neler olur bilmiyorum. Şu anda bir şey söyleyemem. Ben 5 yıldır Milano'dayım. Oradan ayrılmayı düşünmüyorum. Benim evim orası. Şu anda hiçbir şey söyleyemem." açıklamasında bulundu.

Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray'a gelme şartını açıkladı

"BENİ İKNA EDEBİLECEK TEK KİŞİ FATİH HOCAM OLUR"

Kariyerinin bir bölümünde Galatasaray'da oynamak istediğini dile getiren Hakan Çalhanoğlu, "Geçen sene kozları vardı. Çünkü bonservisim elimdeydi. Başkanlık değişimi oldu. Bu sene ve seneye zor. 2 yıllık sözleşmem var. Fatih Terim'i asla kıramam. Beni ikna edebilecek tek kişi Fatih Hocam olur. Zor zamanda yanımda oldu ve sahip çıktı. Çocukluğum Galatasaray’la kupa kazanmanın hayaliyle geçti. İnsan o formayı giymeyi hayal ediyor. Ne zaman, nasıl olur bilmem. 2 sene daha sözleşmem var ama taraftarlar sonrasında ümitlenbilirler.Kontratım bitmiş olacak." ifadelerini kullandı.

"ARDA GÜLER GİBİ BİR YETENEĞİ İLK DEFA GÖRÜYORUM"

Hakan Çalhanoğlu ayrıca şunları söyledi, "Arda Güler, bana göre Türkiye'deki en yetenekli futbolcu. Böyle bir yeteneği ilk defa görüyorum. Birkaç kez telefonda konuştum. Avrupa'ya gelmesini söyledim ve Avrupa ona yakışıyor. O bizim için marka olacak. Rıdvan'la da konuştum. Serie A'dan da teklif vardı. Ben aradığında hemen git dedim. Hem Milan'a yakın hem de Torino iyi bir kulüp. Frankfurt'a gidecek olmasında dolayı da mutluyum. Bundesliga hem gençlere önem veren bir lig. Başarılı olacağını düşünüyorum."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...