Tgrt Haber
29 Ocak 2022 19:24

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Fenerbahçeli Muhammed Gümüşkaya talip oldu!

Son dakika transfer haberi: Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Fenerbahçe'nin genç yıldız adayı Muhammed Gümüşkaya'ya talip olduklarını belirterek "Oyuncuyla çalışmak istiyorum, inşallah olur" ifadelerini kullandı.

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Fenerbahçeli Muhammed Gümüşkaya talip oldu!
Süper Lig,Giresunspor,Hakan Keleş,Fenerbahçe,Muhammed Gümüşkaya

Süper Lig'de 26 puanla 16. sırada yer alan GZT Giresunspor'un Teknik Direktörü Hakan Keleş, Antalya kampında önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın genç yıldızlarına değinen Keleş, özellikle Muhammed Gümüşkaya ile çalışmak istediğini belirtti.

Fenerbahçe forması giyen 21 yaşındaki genç futbolcu Muhammed Gümüşkaya'yı istediğini ifade eden 50 yaşındaki teknik adam, Galatasaray'dan kiralanan Okan Kocuk'un ise takımdan ayrılmasını istemediğini söyledi.

A Spor'a konuşan Keleş, "Muhammed Gümüşkaya'yı istedik ama Fenerbahçe'nin şartları var. Oyuncuyla çalışmak istiyorum, inşallah olur" ifadelerini kullandı.

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Fenerbahçeli Muhammed Gümüşkaya talip oldu!

OKAN KOCUK AÇIKLAMASI

"Okan Kocuk için görüşmeleri başkanımız sürdürüyor" diyen Keleş, "'Biz o konuyu kapattık' demiştik. Geçen maçtan önce geri istediklerini söylediler. Biz de bazı şartların oluşması gerektiğini söyledik. Ben gitmesini istemem" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...