Tgrt Haber
24 Aralık 2021 19:23

Erkan Özdamar'dan Fenerbahçelilere penaltı savunması: "Adamlar zaten 9 kişi"

Son dakika haberi: Fenerbahçeli futbolcular, Karagümrük maçında iptal edilen gole itiraz ederken, hakem Erkan Özdamar'dan aldıkları cevapla büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Erkan Özdamar'dan Fenerbahçelilere penaltı savunması: "Adamlar zaten 9 kişi"
​Fenerbahçe,Fatih Karagümrük,Serdar Dursun

Fenerbahçe’nin 1-1 berabere kaldığı Fatih Karagümrük maçında Serdar Dursun’un attığı golün iptal edilmesinin yankıları sürüyor.

İptal edilen golde sarı-lacivertliler, maçın hakemi Ekrem Özdamar’a “Pozisyonda faul yok niye faul çalıyorsun?” şeklinde itiraz ederken, aldıkları cevap karşısında şaşkınlık yaşadı. Özdamar’ın, Fenerbahçeli futbolculara “Zaten adamlar 9 kişi” şeklinde cevap verdiği öğrenildi.

Futbolcular, hakeme pozisyonu VAR’da incelemesi konusunda itiraz etti ancak bu da sonuç vermedi.

Maçın hakemi Ekrem Özdamar, pozisyonda Serdar Dursun kafayı vurduktan hemen sonra, top filelere gitmeden önce düdük çaldığı için de VAR devreye girmedi. Ekrem Özdamar, önce düdük çaldığı için pozisyon VAR tarafından incelenemedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...