Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Temmuz 2022 11:47 - Güncelleme : 05 Temmuz 2022 12:00

Halil Akbunar, Westerlo için Belçika’ya gitti

Transfer haberleri: Süper Lig'e veda eden İzmir ekibi Göztepe’nin 28 yaşındaki kanat oyuncusu Halil Akbunar, KVC Westorlo ile anlaşmasının ardından Belçika’ya gitti. Sarı-kırmızılı kulübün transferden 1 milyon Euro gelir elde etmesi bekleniyor.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Halil Akbunar, Westerlo için Belçika’ya gitti
Göztepe,Halil Akbunar,Westorlo,Belçika,transfer

Spor Toto Süper Lig’den küme düşen Göztepe’de, 28 yaşındaki kaptan Halil Akbunar için Süper Lig’den birçok takım nabız yoklamıştı. Son günlerde Belçika ekibi KVC Westerlo da transfer için devreye girmişti.

İMZA İÇİN BELÇİKA'YA GİTTİ

Sarı-kırmızılı kulüp, Westerlo ile yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma sağladı. Anlaşmanın ardından Halil Akbunar, dün yaptığı yolculuğun ardından Belçika’ya ulaştı. Deneyimli kanat oyuncusunun Westerlo ile idmanlara başlayacağı öğrenilirken, Göztepe’den henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Göztepe’nin transferden 1 milyon Euro civarında bir gelir elde etmesi bekleniyor.

Sarı-kırmızılı kulübün formasını 310 maçta terleten Halil Akbunar, söz konusu maçlarda 49 gol, 52 asistlik performans sergilemişti.

Halil Akbunar, Westerlo için Belçika’ya gitti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...