Tgrt Haber
30 Kasım 2021 19:19

Ianis Hagi iddiası! Galatasaray

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile golsüz berabere kalan Galatasaray bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Geleceğin kadrosunu kurmak için genç ve potansiyelli futbolcuları kadrosuna katmaya devam etmek isteyen sarı-kırmızılılar için bomba bir iddia gündeme geldi. Cimbom'un Ianis Hagi için devrede olduğu yazıldı.

Ianis Hagi iddiası! Galatasaray
Galatasaray,Süper Lig,Rangers,Ianis Hagi

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar zorlu mücadeleden 0-0 beraberlikle ayrıldı. Lider Trabzonspor'un 14 puan gerisinde kalan Cimbom bir yandan da transfer çalışmalarına gaz verdi.

Geleceğin Galatasaray'ını kurmak için yoğun mesai harcayan sarı-kırmızılılar için bomba bir iddia ortaya atıldı.

HAGİ İDDİASI

İskoçya basınında yer alan haberde Galatasaray'ın Ianis Hagi için ocak ayında girişimlerde bulunacağı iddia edildi. Haberde Ianis Hagi'nin Rangers için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunun altı da çizildi.

Bu sezon Rangers forması ile tüm kulvarlarda 19 maça çıkan 23 yaşındaki futbolcu takımına 3 gol 4 asistlik katkı sağladı. Kulübüyle olan sözleşmesi 2024 yılında sona erecek olan Ianis Hagi'nin güncel piyasa değeri ise 6.5 milyon Euro.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...