Tgrt Haber
27 Haziran 2022 14:49 - Güncelleme : 27 Haziran 2022 15:34

İngiliz devi Hakan Çalhanoğlu'nun peşinde

Transfer haberleri: Geçtiğimiz sezon Inter formasıyla başarılı bir sezon geçiren ve şampiyonluğu son hafta Milan'a kaptıran Hakan Çalhanoğlu'na İngiliz ekibi Tottenham talip oldu.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
İngiliz devi Hakan Çalhanoğlu'nun peşinde
Hakan Çalhanoğlu,Inter,Tottenham,transfer

Antonio Conte yönetiminde geride bıraktığımız sezonu 4. sırada tamamlayarak UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazanan Tottenham, Danimarkalı yıldız orta saha oyuncusu Eriksen'in boşluğunu milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'yu transfer ederek doldurmak istiyor.

30 MİLYON EURO

İtalyan basınında yer alan habere göre, teknik direktör Antonio Conte'nin orta sahayı güçlendirmek için Hakan Çalhanoğlu'nu istediği belirtildi.

Yapılan haberde, Inter'in 28 yaşındaki milli futbolcumuz için yaklaşık olarak 30 milyon Euro bonservis bedeli istediği söylenirken, Tothenham'ın ise bu fiyatı ödeyemeyeceğini ancak takas yoluyla İtalyan ekibinin kapısını çalacağı iddia edildi.

Hakan Çalhanoğlu, geçen sezon Inter formasıyla 46 maça çıkarken 8 gol 13 asistlik performans ortaya koydu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...