Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Mart 2014 22:48

Inter'in tekrar tadı tuzu yok

Serie A'da iyi gidişini belalısı Atalanta karşısında noktalayan Inter, şimdide Udinese'ye karşı istediği neticesi alamadı.

Inter'in tekrar tadı tuzu yok
seri a, inter, Fiorentina, milan,

Serie A'da eski günlerini mumla arayan Inter, üst üste puan kayıpları yaşıyor. Fiorentina'nın Milan'a bomba sürpriz bir şekilde 0-2 yenilmesinin peşinden Udinese'yi misafir eden mavi siyahlı ekip ilk yarıda rakip kaleyi müeyyide sahası dışından şutlamak dışında etkili bir atak yapamadı. 39. dakikada Ranocchia ve 43. dakikada Guarin ile Udinese kalesini yoklayan Inter, kalesindeki tek çok büyük tehlikeyi ise 41. dakikada Badu'nun kaçırdığı gol ile yaşadı. İkinci yarıda daha etkili bir oyun ortaya koyan ev sahibi, savunmada da daha istikrarlı bir oyun ortaya koydu. 60'lı dakikalarda Palacio ve Samuel ile penaltı noktası civarından iki fırsat yakalayan Inter bu fırsatları değerlendiremedi. Inter bu pozisyonlar dışında ikinci yarıda da pek varlık gösteremedi. Maçın uzatma anlarında son bir nefesle bastırsa da Icardi, Samuel ve Juan Jesus'un pozisyonlarında golü bulamayan ev sahibi, Fiorentina'nın puan kaybını iyi değerlendiremeyerek rakibiyle golsüz berabere kaldı. Puanını 48'e çıkaran Inter, maç çok sayıda 5. sıraya yükseldi. Udinese ise 14. sırada kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...