Tgrt Haber
03 Ağustos 2022 21:36 - Güncelleme : 03 Ağustos 2022 21:53

Son dakika! Fenerbahçe, İrfan Can Eğribayat transferini açıkladı

Son dakika haberi: Berke Özer ile yollarını ayıran ve kaleci mevkiinde alternatifsiz kalan Fenerbahçe, Altay Bayındır'ın yedeğini buldu. Sarı lacivertliler, Göztepe'nin kalecisi İrfan Can Eğribayat'ı kadrosuna kattığını duyurdu.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber / İHA
Son dakika! Fenerbahçe, İrfan Can Eğribayat transferini açıkladı
Fenerbahçe,transfer,İrfan Can Eğribayat,Göztepe,kaleci

Yeni sezonda ligin en büyük şampiyon adaylarından biri olan Fenerbahçe, bu sezonki 11. transferini gerçekleştirdi. Sarı lacivertli ekip, Göztepe'nin genç kalecisini İrfan Can'ı transfer etti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, bir kaleci transferi için çalıştıklarını söylemişti. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, İrfan Can Eğribayat konusunda Göztepe ile anlaştı.

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALAMA

Sarı lacivertliler, İrfan Can Eğribayat'ı Göztepe'den satın alma opsiyonuyla kiraladı. İrfan Can Eğribayat transferi sosyal medyadan bir video ile duyuruldu. Anlaşmanın ardından Fenerbahçe, 24 yaşındaki kalecinin lisansını çıkardı.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1554894487800975360

Kaynak: TGRT Haber / İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...