Tgrt Haber
14 Aralık 2021 20:08

İsmail Çokçalış ocak ayını bekliyor! Galatasaray...

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Süper Lig'de son olarak Sivasspor'a mağlup olarak zirveye yaklaşma şansını tepen Galatasaray, devre arası transfer dönemine odaklandı. Sarı-kırmızılılarda uzun süredir sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Fransız sağ bek Sacha Boey, İstanbul'a dönerken Bursaspor'la sözleşmesini fesheden İsmail Çokçalış'ın da Galatasaray'a gelmek için ocak ayını beklediği ortaya çıktı.

İsmail Çokçalış ocak ayını bekliyor! Galatasaray...
​Süper Lig,Demir Grup Sivasspor,Galatasaray,Sacha Boey,Bursaspor,İsmail Çokçalış

Süper Lig'de son olarak deplasmanda Demir Grup Sivasspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olan Galatasaray, zirve yarışında ağır yara aldı. Sarı-kırmızılılar, devre arası transfer döneminde takıma takviyeler yapmaya hazırlanıyor.

Aslan'da sezonun ilk yarısında en çok sorun yaşanan mevki sağ bek oldu. Sacha Boey'in uzun süren sakatlığı ve Yedlin yetersiz performansı sarı-kırmızılıları alternatif arayışına itti. Cimbom, ocak ayında kadrosuna katacağı ismi buldu.

BOEY DÖNÜYOR

Sabah'ta yer alan habere göre bir buçuk aydır Paris'te tedavi olan Sacha Boey iyileşti ve Fransa'dan döndü. Florya'da testten geçirilecek Boey, Başakşehir maçında kadroya alınabilir. Sağ bekte 21 yaşındaki oyuncuya kavuşmak için gün sayan Galatasaray, Yedlin'in etkisiz performansını ve yabancı sınırlamasını da düşünerek kulübesine hamle yapmaya hazırlanıyor.

GALATASARAY'I BEKLİYOR!

Bursaspor'la sözleşmesini fesheden İsmail Çokçalış devre arasında Florya'nın yolunu tutmak istiyor. Süper Lig'de çok sayıda kulüpten teklif alan 21 yaşındaki genç sağ bekin ocak ay için Galatasaray'ı beklediği öğrenildi. Sarı-kırmızılı geçtiğimiz sezon Bursaspor'a resmi teklifte bulunmuş ancak anlaşma sağlanamamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...