Tgrt Haber
14 Ocak 2022 07:13

İsmail Kartal hızlı başladı: Fenerbahçe'de yüzler gülüyor

İsmail Kartal, Samandıra’da göreve hızlı başladı Tecrübeli çalıştırıcı “Bu takımın hedefleri bitmedi. Hep birlikte el ele vererek gerçek Fenerbahçe’yi ortaya çıkaracağız” dedi

İsmail Kartal hızlı başladı: Fenerbahçe'de yüzler gülüyor
ismail kartal,,fenerbahçe,

Fenerbahçe’de bir kere daha kritik bir dönemde göreve başlayan İsmail Kartal, kısa sürede takımı toparlayacağının sinyalini ilk günden verdi. Mental anlamda dibe vurmuş bir takım teslim alan İsmail Hoca, işe hızlı başladı. Önlerinde Türkiye Kupası, Konferans Ligi gibi önemli hedefler olduğunu vurgulayan Kartal, ligde de ikinciliğin mümkün olduğunu belirtirken, “Bunların hepsini başarabiliriz. Kafanızı yerden kaldırın” sözleriyle takıma moral aşıladı.

YÜZLER ARTIK GÜLÜYOR

Yeni bir sayfa açacaklarını söyleyen Kartal “Hedeflerimiz bitmedi. Hep birlikte el ele vererek gerçek F.Bahçe’yi ortaya çıkaracağız” derken takım kaptanlarına da, “Benim en büyük yardımcılarım siz olacaksınız” mesajı verdi. Kurmaylarıyla hem Antalya’nın hem kendi takımının analizini yapan tecrübeli hocanın hedefi göreve 3 puanla başlamak. Kartal’ın ciddi ama samimi yaklaşımı sonrasında yüzler gülerken, idman temposundaki artış dikkat çekti.

TEK HEDEF GALİBİYET

F.Bahçe, deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. İdman; ısınma, koordinasyon ve pas çalışmalarıyla başladı. Taktiksel uygulamalarla süren antrenman, çift kale maçın ardından yapılan bireysel çalışmalarla tamamlandı. İsmail Kartal, oyuncularından galibiyet serisi istedi.

FENERBAHÇE’DEN GOLCÜ HAREKATI

F.Bahçe aradığı golcüyü Yunanistan’da buldu. Sarı lacivertliler, Olimpiakos’un 30 yaşındaki Brezilyalısı Tiquinho için kolları sıvadı. Bu sezon forma giydiği 24 maçta 8 gol kaydeden sambacı, F.Bahçe’ye karşı iki karşılaşmada da ağları havalandırmıştı. Olimpiakos’un sezon başında bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Tiquinho’nun piyasa değeri 6 milyon avro.

ALİ KOÇ, LÖW İLE YÜZ YÜZE GÖRÜŞTÜ

Pereira sonrası geçiş döneminde takımı İsmail Kartal’a emanet eden Başkan Ali Koç, gönlündeki teknik direktör Joachim Löw ile sonunda bir araya geldi. Özel uçağıyla Almanya’ya giden Koç’un 63 yaşındaki teknik adamla yaptığı yüz yüze görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...