Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Nisan 2022 18:42 - Güncelleme : 26 Nisan 2022 19:10

İsmail Kartal'dan Mesut Özil ve Ozan Tufan kararı: Af yok!

Son dakika spor haberi: Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal ile yaşadıkları sorunlar ve disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılan Mesut Özil ve Ozan Tufan'ın takımdaki geleceği merak ediliyor. Af beklentisi olan iki yıldız ile ilgili yeni bir gelişme olmadığı ve İsmail Kartal'ın olumsuz düşüncesinin sürdüğü belirtildi.

İsmail Kartal'dan Mesut Özil ve Ozan Tufan kararı: Af yok!

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Mesut Özil ile Ozan Tufan'ın takımdaki son durumu merak konusu oldu... İki yıldızla ilgili de yeni bir gelişme olmadığı öğrenildi ve teknik direktör İsmail Kartal'ın düşüncesinin olumsuz olduğu öne sürüldü.

AF YOK!

İki yıldızın da af beklentisi içinde olduğu ancak Fenerbahçe'de teknik heyet ve yönetimin şu anlık öyle bir düşüncesi olmadığı ifade edildi. Deneyimli çalıştırıcının, takımının havasının bozulmasını istemediği söyleniyor. Sarı-lacivertliler Mesut ve Ozan'ın olmadığı 4 maçtan da galibiyetle ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...