Tgrt Haber
03 Ağustos 2021 11:03

İspanya basını yazdı: Samuel Umtiti Beşiktaş'a! Son dakika transfer haberleri

Son dakika Beşiktaş transfer haberine göre; Son şampiyon Beşiktaş yeni sezon öncesi forvet transferinin yanı sıra stopere takviye için de girişimlerini sıklaştırdı. İspanyol basınında yer alan haberde Barcelona'nın, Fransız stoperi Samuel Umtiti'nin ayrılmasına izin verdiği iddia edildi. Haberde, “Devler Ligi’nde oynayacak bir takıma gidecek” notu düşüldü. Beşiktaş, Devler Ligi kozuyla transferde bir adım önde...

İspanya basını yazdı: Samuel Umtiti Beşiktaş'a! Son dakika transfer haberleri
Beşiktaş,Barcelona,Diego Godin,Samuel Umtiti,Galatasaray,Fenerbahçe

Stoper arayışlarına devam eden ve listesinde Diego Godin'in de yer aldığı Beşiktaş için yeni bir iddia gündeme geldi. Bir süredir Beşiktaş ile adı anılan Samuel Umtiti konusunda Barcelona'dan sevindirici bir haber geldi.

İspanyol basınından Diario Sport'ta yer alan habere göre; gelecek sezon kadroda düşünülmeyen ve takımdan ayrılması için temaslar devam eden 27 yaşındaki savunmacı, bu talebi kabul etti. Sözleşmesi 2023'te bitecek olan Fransız stoperin Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takıma kiralık gitmesi şartıyla ayrılma kararı aldığı belirtilidi.

Oyuncuyu Fransa'dan bazı takımların istediği, talip olan takımlar arasında Beşiktaş'ın olduğu da yazıldı. "Umtiti için Türkiye de ihtimaller arasında" ifadesi kullanıldı. Umtiti ile Fenerbahçe ve Galatasaray da ilgileniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...