Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Haziran 2022 13:52 - Güncelleme : 29 Haziran 2022 14:22

İspanyol basını duyurdu: Isco İstanbul'a geliyor!

Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray'da Okan Buruk göreve başladıktan sonra transfer çalışmaları hız kazanmış durumda. Son olarak Abdülkerim Bardakcı'yı kadrosuna katan sarı-kırmızılılarda gündeme tekrardan yıldız futbolcu Isco geldi. İspanya basını konuya değinirken, Galatasaray'ın Isco ile bir sıçrama yapacağını belirtti. İşte detaylar...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
İspanyol basını duyurdu: Isco İstanbul'a geliyor!
Isco,Galatasaray,transfer

Galatasaray mutlak şampiyonluk parolasıyla yeni sezon girmek istiyor... Cimbom'da transfer çalışmaları kapsamında ilk hedef takımın gol ve asist yükünü sırtlayacak bir 10 numara transferi...

Teknik direktör Okan Buruk, takımla yaptığı ilk çalışmada, "Şampiyonluğa inanmayan varsa şimdiden söylesin" diyerek ne kadar ciddi olduğunu ortaya koydu.

Ayrıca imza töreninde de orta sahayı güçlendirmek istediklerini açıklamıştı. Bu mevki için sarı-kırmızılılara her gün yeni bir isim yazılıyor. Son günlerde adı sıkça anılan futbolcuysa Real Madrid'le yollarını ayıran Isco...

Galatasaray, bonservisi elinde olan 30 yaşındaki futbolcuyla yakından ilgilenirken İspanyol basını da dikkat çekici bir habere imza attı.

'G.SARAY, ISCO İLE SIÇRAMA YAPMAK İSTİYOR'

Sarı-kırmızılı ekibin Isco'yu hedefine koyduğunu belirten El Mundo Deportivo, "Türk takımı Süper Lig'i 13. sırada tamamladıktan sonra sıçrama yapmak istiyor. Teknik direktör Okan Buruk, Isco'nun şampiyon olarak Şampiyonlar Ligi'ne katılma mücadelesi için Galatasaray'ı yeniden havaya sokabileceğine inanıyor" ifadesini kullandı. Haberde ayrıca, "Galatasaray'ın projesi Isco'yu baştan çıkardı. Her an İstanbul'a gidebilir" yorumu yapıldı.

El Mundo Deportivo, İspanyol yıldızın, Real Betis, Sevilla ve Roma'nın da gündeminde olduğuna yazdı.

PAZARLIKLAR BAŞLADI

Abdülkerim Bardakcı hamlesiyle transfere agresif bir giriş yapan sarı-kırmızılı ekip, şimdi de Real Madrid ile sözleşmesi sona eren Isco'nun peşine düştü. Taraflar arasında imza parası ve ücret pazarlığı başladı.

Cimbom, İspanyol on numarayı kadrosuna katarak hem orta sahayı güçlendirmek hem de taraftarlarını coşturmak istiyor.

Real Madrid'de büyük başarılara imza atan İspanyol futbolcu, kariyeri boyunca 469 maça çıkarken 73 gol, 68 asist yaptı. (Fotomaç)

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...